zaterdag 15 augustus 2015

DE SLEUTEL NAAR JOUW GEZONDHEID EN OPLOSSING VOOR VELE GEESTELIJKE MENTALE EN LICHAMELIJKE PROBLEMEN

DE SLEUTEL VOOR IEDERS SNELLE VERBETERING NAAR OPTIMALE GEESTELIJKE EN LICHAMELIJKE GEZONDHEID EN INZICHT OVER DE ECHTE WAARHEID EN JEZELF!
Geestelijke mentale en lichamelijke problemen kunnen hiermee echt genezen worden....! En wil je ECHT INZICHT krijgen over de waarheid van het leven en jezelf dan is het CRUCIAAL DIT TE TRAINEN!
Wil je echt evolueren....en vele lichamelijke en geestelijke klachten ZELF genezen door de OORZAAK aan te pakken. Dan moet je zeker je hersenen nog beter trainen dan je lichaam en spieren met sporten!
Vrijwel alle problemen ontstaan doordat je lichaamscellen en en zeker van de cruciale besturingsmechanismen van je brein niet optimaal trillen.
Dan mag je bepaalde hersen onderdelen trainen....JE HERSENEN ZIJN LETTERLIJK JE COMPUTER VAN JE LICHAAM....en die moet je goed afstemmen op t zogenaamde menselijke Wifi...t contact met de BRON ...t universum...God of waar je zelf in gelooft.
TEKENING HERSENEN MET ANATOMIE
https://www.google.nl/search?q=middenhersenen&client=ms-android-samsung&source=lnms&prmd=im&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIv7Lijr-rxwIVyVYaCh2_ngEw&biw=360&bih=615&dpr=3#imgrc=JQr1EGVIgZs1yM%3A
1. Allereerst de epifyse ofwel pijnappelklier. Het is de connectie met je ziel en je 3e oog zodat je in contact komt met hogere universele waarheid.
2. Je middenhersenen ook wel reptielen brein genoemd wat vol is met oude historische 'dierlijke' instinct informatie om te overleven. Deze informatie mag geherprogrammeerd worden zodat je daar los van komt.
Hoe?
Door beiden in een hoge trilling te brengen door letterlijk met je aandacht te focussen met gesloten ogen enkele minuten op de PIJNAPPELKLIER...en een goudwit licht of het centrum vd zon op die plek te visualiseren. Hierdoor gaat de EPIFYSE langzaam weer in een hoge schone trilling komen waardoor alles in je leven direct snel zal verbeteren.
Zo doe je hetzelfde met je MIDDENHERSENEN waaraan je zintuigen en nauwkeurigheid en gevoeligheid daarvan zijn gekoppeld zien horen ruiken voelen....waardoor je snel enorme verbetering zult ervaren. Ook kun je wit transparant licht vanuit je stuitje via je 'spine' omhoog laten komen en dat naar je middenhersenen sturen visueel.
Bijgevoegd een beeld zodat je kunt zien waar wat zit.
Hetzelfde kun je doen met de HYPOTHALAMUS zeg maar de kapitein van de fabriek die al jouw aanmaak v hormonen en diverse klieren regelt zoals bv de schildklier en alle anderen.
De HYPOFYSE is zeg maar de stuurman van de hypothalamus en zorgt voor de juiste verspreiding en aansturing van deze hormonen ed in je hele lichaam.
https://www.google.nl/search?q=pijnappelklier&client=ms-android-samsung&source=lnms&prmd=iv&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI5tLC2L-rxwIVAasaCh3JGQtY&biw=360&bih=615#tbm=isch&q=middenhersenen&imgrc=JQr1EGVIgZs1yM%3A
Succes. Verdere vragen graag via matrixofthesun@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten