maandag 14 december 2015

Weg naar geluk?

WIL JIJ ZELF ECHT GELUKKIG WORDEN? DEZE OUDE GLAS EN LOOD CREATIE VAN JEZUS TOONT ONS LETTERLIJK DE WEG DIE 1 OP 1 SAMEN HANGT MET AYURVEDA EN BOEDDHISME!

Wat betekent deze foto nou...?
Jezus...of Veel meer nog?
Zie je de hoofden rondom Jezus....3 links 3 rechts en 1 erboven...samen 7!
Waarom 7? Wat verklaart de bijbel volgens mij nog niet maar is wel een keihard feit doordat ik dat jaren getraind heb en zelf ervaren!
Het zijn de 7 hoofdchakras de 7 main energie centra in ons lichaam...met de kleuren rood oranje geel groen blauw wit en violet/paars! Steeds met een hogere frequentie zoek maar op.
De hoogste is samenhangend met dat hoofd met armen aan de bovenzijde.. De verbinding met de kosmos en het grotere via je kruin.
Ook dat je daardoor gedragen wordt...mits je dat ook toelaat...Door onze bron waaruit we allemaal afstammen en komen en waarmee we verbonden zijn.
Ook 7 kleuren vd regenboog de chakra's ook die mits die propellors van energie in ons lichaam draaien...We aan t einde vd regenboog t goud vinden...het universele licht vd bron in pure liefde en verlichting...vandaar ook het licht om het hoofd v Jezus.
Tevens midden op zijn borst het vuur de plek naast ons hart waar ieders ziel zich verbind met ieders centrum!
Deze oude foto laat zien dat men destijds al meer wist dan wij nu...Wij die kennis zijn kwijt geraakt over waarheid en essentie.
Vandaar dat ik het nu uitleg en deel!
Oh ja...De uitnodiging is dus nadrukkelijk die 7 centra te gaan trainen...niets alleen in het  boeddhisme over chakras etc maar gewoon dezelfde boodschap uit de bijbel van Jezus! Wil je weten hoe dat te trainen en jouw diepe bron v geluk te ontdekken Let me know..ik deel dat graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten