vrijdag 18 november 2016

HAKA DOOR N ZEELAND VOOR LIVERPOOL, 4 JR GELEDEN VOOR ANDERLECHT BIJ LANDSTITEL

HAKA VOOR LIVERPOOL DOOR NIEUW ZEELAND, mooi!!
4 JAAR GELEDEN DEED IK DAT BIJ EN VOOR ANDERLECHT met landstitel als gevolg!


https://twitter.com/LFC/status/799342816585400320

perform the Haka for the 🏉

Rugby comes to Melwood!

HIERBIJ DE TV TALKSHOW OPNAME MET HAKA VAN MIJZELF!

http://sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/voetbal/1.1636201

Het beste rugbyteam ter wereld uit Nieuw Zeeland doet HAKA voor FC Liverpool. Raad eens wie 4jaar geleden de HAKA zelf samen deed voor en met de spelers van RSC Anderlecht?
Juist ik John Troost, het resultaat na meerder andere oefeningen was een grote ommekeer in energie en FLOW waarna Anderlecht na 2 winst, 4 gelijk en 6 nederlagen opeens 4x succes had uit geslagen positie en landskampioen werd. En weten jullie....o.a. daarover werd ik in de media vooral via de 'grote' heren van Voetbal Inside helemaal kapot gemaakt als gevaarlijke gek, dorpsidioot etc. Maar ja dat krijg je als je ver vooruit loopt in de bewustzijnsontwikkeling van de mens. De HAKA was toen not done hier, nu al een beetje. En er zijn ook toen al vele toegepaste doorslaggevende technieken die veel heel veel verder dieper en effectiever zijn nog dan de HAKA en ja dat duurt nog een jaar of tien voordat ook dit aspect algemeen bekend is en toegepast wordt in de topsport.

DE CONNECTIE MET DE ZIEL IS DE DOORSLAGGEVENDE KRACHT IN DE TOPSPORT DIE ENORME GROTE VERSCHILLEN GAAT BRENGEN DE KOMENDE JAREN. Om dat echter te trainen vraagt dat jaren van intensieve focus en dedicatie!
Reeds 60 wedstrijden succesvol in topvoetbal daarmee beinvloed.

Warme bewustzijns harte groet, John Troost


Geen opmerkingen:

Een reactie posten