woensdag 13 januari 2016

HET OERGELUID (close encounters) en de echte wetenschappelijke prachtige betekenis voor de mens KUS' VAN DE ZON VOOR IEDERS TE OPENEN HART BEWUSTZIJN EN NATUURLIJKE OERKRACHT

https://youtu.be/FHi6LjKuNl4

Very clear sound of solar storm effects on earths vibration...your own base root chakra vibration.

Van: awareness.community88 <awareness.community88@gmail.com>
Datum: woensdag 13 januari 2016

Onderwerp: HET OERGELUID (close encounters) en de echte wetenschappelijke prachtige betekenis voor de mens

Geachte lezer,
UNIEK PERSOONLIJK GRATIS CADEAU VOOR IEDER MENS....EFFECT OP IEDERS POSITIEF GEVOEL!!

- Het zware 'trompet' geluid wat gisteren gehoord werd, wat is dat werkelijk?

- Het heeft een unieke prachtige persoonlijke betekenis voor ieder mens, wat is de bedoeling en de betekenis voor U? Het werkt direct op uw lichaam gevoel en gedachten.

- Hetzelfde geldt voor het poollicht en noorderlicht? Dat heeft een vergelijkbare oorzaak en gevolg op u op ieder mens op iedere kijker. Hoe, wat en waarom?

- Waar komt t geluid vandaan en waarom?
- DE HEINEKEN RECLAME MET HET NOORDER POOLLICHT...prachtig, ik kan u uitleggen wat de werkelijke impact en betekenis is voor u!!

DIT IS LETTERLIJK ALS U DE BETEKENIS BEGRIJPT HET GROOTSTE EN MEEST UNIEKE  POSITIEVE PERSOONLIJK NIEUWS VOOR IEDER MENS...WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD! De werkelijke bedoeling van dat geluid en het poollicht waarvan ik diverse mooie beelden ook heb om het te laten zien is het meest POSITIEVE wat iedere mens zoekt en nu eigenlijk 'gratis' aangereikt krijgt.

Mijn naam ing. J.M. John Troost:
- Van oorsprong ingenieur en manager van miljarden projecten.

- Werkzaam geweest voor Obama 3 mnd in campagne en in NL met landelijke verkiezingen meegedaan met nieuwe partij.

- In de media vooral via RTL VI bekend en be-en veroordeeld als zgn mental coach. Feitelijk aantoonbaar heb ik echter 60 wedstrijden in opdracht van bekende trainers met succes energetisch positief beïnvloed met WINST als gevolg. Voetbal is echter bijzaak voor mij.

- Alles 13 Jr geleerd en getraind over lichaam, krachten, wetenschap, kwantummechanica, ziel, meditatie, de oorsprong van de mens met als doel DE MENS BEWUST TE MAKEN VAN WIE HIJ/ZIJ ECHT IS ZODAT ECHT INNERLIJK GELUK GEVONDEN WORDT.
Deze geluiden en het noorderlicht hebben DIRECT EEN WETENSCHAPPELIJKE RELATIE MET UW EIGEN GEVOEL EN GEDACHTEN. HOE KAN IK U UITLEGGEN.

- Zie mijn werk in het verlengde van mijn bekende relatie Wim Hof the ICE MAN die ook vooruitstrevend nieuwe inzichten ontdekt traint en verspreid VOOR DE MEDEMENS.

- Een opname van mij in uw collega programma 2,5 Jr geleden in België

http://m.video.sporza.be/cm/sporza.mobile.video/1.1636201

Ik verwijs u naar mijn blog voor een stuk van de onderbouwing hoe het werkt. Maar om het goed uit te leggen begrijpelijk voor de kijker en mens is uitleg in uw studio en prachtige programma te adviseren.

OORZAAK EN DOEL 'ANGSTAANJAGEND' LAGE GELUID AARDE EN EFFECT NOORDER LICHT POOLLICHT Purpose and goal fearful low sound around earth and explanation effects northern lights

http://johntroost.blogspot.com/2016/01/oorzaak-en-doel-lage-geluid-aarde-en.html

DE FORSE TOENAME VAN HET AANTAL HART EN HERSENPROBLEMEN IS HIERAAN GEKOPPELD

http://johntroost.blogspot.nl/2015/12/hart-problemen-nemen-gigantisch-toe-de.html?m=1

Uiteraard kan ik u eea telefonisch goed uitleggen en toelichten. Het lijkt mij een unieke kans om dmv uw menselijke vrolijke oprechte en eerlijke programma de kijkers en lezers een UNIEK PERSOONLIJK CADEAU TE GEVEN...direct voor ieder mens.
Uiteraard ben ik daartoe graag bereid.

Hartelijke warme groet,

ing. J.M. John Troost
soulcoach / topsportcoach / ingenieur / inspirator

email
awareness.community88@gmail.com
topsportcoaching@gmail.com

Het is een zonnestorm zeg maar vulkaanuitbarsting in de zon waardoor er fotonen met een veel hogere trillingsfrequentie vrijkomen 30 tot Max 70% hoger die vanuit de zon richting aarde komen, daar aangekomen in het electromagnetisch veld rondom de aarde wordt die hoge trilling samengeperst bij de polen en zien we opeens die prachtige groene en paarse violette noorderlichtkleuren uit de bierreclame v Heineken. Die kleur lichtgroen verspreid zich vastgesteld en gefilmd door satellieten over de hele aarde en de frequentie en trilling van dat groene licht is exact de frequentie van je hart als je verliefd wordt....! Het is dus eigenlijk een gratis 'kus' van de zon die onze geblokkeerde cellen in ons hart wat bij iedereen pijn draagt lostrilt en opent. Zo opent de frequentie van de violette kleur ieders slechts gedeeltelijk benutte hersenen en de pijnappelklier lees 3e oog waardoor we bewuster worden en meer de werkelijke waarheid gaan zien van het leven ipv de materiële heb en ego waarheid.
Door die 30% tot 70% hogere trilling van de zon gaan de deeltjes van de aarde ook sneller trillen. Ook de aarde trilt en dat is te meten wetenschappelijk met de Shumann resonantie. De aarde trilde in 2000 met 8 Hz en nu met 17,6 Hz ruim 2x zo snel. Daarop leven wij iedere seconde met als doel onze op veel plaatsen geblokkeerde lichaamscellen 60.000 miljard weer in een vrije trilling te brengen zodat we weer een vrije energiestroom in ons lichaam hebben, zeg maar de rivier waarbij de rotsblokken langzaam losgetrild worden. Dat zorgt ervoor dat gemis aan liefde pijn en opgeslagen trauma's loskomen en verdwijnen en weer steeds meer liefde gaan voelen mits we mee gaan met de stroom van de rivier van die positieve energie.
Door die hogere trilling van de aarde ontstaan door de zon en verandering van het electromagnetisch veld komt in rond de  aarde dat lage geluid vrij DAT OERGELUID, wat de trilling van de aarde is de lage toon en frequentie die overeenstemt met de frequentie van licht in de kleur rood wat in ieders lichaam zorgt voor het stap voor stap lostrillen en genezen van blokkades bij de stuitje en onderrug waar ieders oerkracht zit.
Kortom dat geluid is een prachtig kado van de zon om ieder mens liefdevoller (groen), bewuster (violet) en krachtiger (rood) te maken. Unieke gift van het universum ofwel de BRON van ons leven. Warme groet, John Troost

Geen opmerkingen:

Een reactie posten