donderdag 24 augustus 2017

HET DOEL VAN ONS LEVEN

HET DOEL VAN ONS LEVEN?

HET DOEL VAN ONS LEVEN VOOR IEDEREEN IS HET VOLGENDE VOLGENS MIJN BESCHEIDEN VISIE VAN JOHN TROOST

1. GELUKKIG ZIJN OF WORDEN
Iedereen wil gelukkig zijn, maar wanneer ben je dat? Hoe wordt je dat?
Je kunt alleen gelukkig zijn als je alle creatieve goddelijke talenten van jezelf weet ervaart en leeft.
GELUK IS ALS JE PURE ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VREUGDE VRIJHEID EN PASSIE VOELT EN LEEFT IN JEZELF EN VOOR IEDEREEN DAARBIJ GEBRUIK MAKEND VAN AL JOUW CREATIEVE TALENTEN.

2. DE HOOFDVRAAG TE BEANTWOORDEN IN JE LEVEN IS: WIE BEN IK (ECHT)?
Dat betekent dat je moet weten wie je echt bent, niet wie je geworden bent door je opvoeding (met naast liefde veiligheid en geborgenheid ook een flink gemis daarin waardoor je gedragingen hebt aangeleerd om pijn verdriet en onveiligheid niet meer te hoeven voelen, jouw maskers om je ware gekwetste IK te beschermen) en door de omgeving het land het systeem de school waar je opgegroeid bent en overtuigingen hebt aangeleerd die deels geheel onjuist zijn. Groei je op tussen Moslims dan ben je Moslim, groei je op tussen de Aboriginals dan dans je vanavond rond het kampvuur jagen we en delen we alles wat we hebben, groei je op in Nederland dan leer je dat economische groei, materie, carrière en geld belangrijk zijn, groei je op tussen de Tibetanen dan is geestelijke groei in verbinding en harmonie belangrijk.
Kortom je opvoeding en omgeving hebben jouw maskers gecreëerd en je ware AARD bedekt en je geïnformeerd met allerlei overtuigingen en gedragspatronen van je omgeving en de maatschappij. Maar wat is waar en wat niet?
Al deze 'informatie' en overtuigingen zitten in ieders denkpatroon en iedere cel. Doel is al deze onjuiste informatie en opgeslagen niet liefdevolle of veilige deels traumatische ervaringen weer uit je bewustzijn en lichaam te halen.

3. SPIRITUELE GEESTELIJKE GROEI DOOR TE LEREN VOELEN EN ONTDEKKEN DAT JE EEN ZIEL OFWEL ONZICHTBARE ENERGIE BENT.
Je lichaam is je huis en tempel of voertuig in dit leven voor zeg maar 80 jaar. Vergelijk het met een auto die onderhouden moet worden en brandstof filter olie nodig heeft zoals een lichaam voeding rust training etc. Beiden worden echter ouder en sterven.
Als je een auto met 100 km per uur laat rondrijden zonder iemand achter het stuur gaat deze alle kanten op behalve de juiste. Zo is het met ons onjuist geïnformeerde lichaam ook. Als we niet luisteren naar jouw en ons stuur dan maak je de verkeerde keuzes in je leven, de verkeerde relaties, banen etc. Het stuur van jouw lichaam is een onzichtbare energie ook wel ziel genoemd.

De zuurstof zie je niet, geluid hoor je maar zie je niet, liefde voel je maar zie je niet, tv beelden vanuit satelliet door de lucht zie je niet, alles wat je verstuurt met telefoon zie je niet....94% kun je niet fysiek zien maar is er wel. Zo zie je ook de onzichtbare energie niet van jouw ziel om jouw lichaam. Dat is WIE JIJ ECHT BENT en jouw stuur in je leven.
Jouw ziel wil volledig EEN worden met jouw lichaam en als dat gebeurt VOEL JE DAT JE LIEFDE RUST HARMONIE VREUGDE EN VRIJHEID VOELT IN JEZELF EN VOOR IEDEREEN.
Dat betekent dat je alle onjuiste gedachtes overtuigingen angsten blokkades en gedragspatronen moet loslaten. Hoe?
Door yoga, meditatie, ademoefeningen, bidden, massages, voeding, etc.

HET GAAT OM HET IN VRIJE TRILLING BRENGEN VAN IEDERE VAN DE 60.000 MILJARD CELLEN IN JOUW LICHAAM WAARDOOR ALLE PIJN EN ONJUISTE INFORMATIE LOSGETRILD WORDT EN AFGEVOERD WORDT.
OOK WORDT HET HART DAN WEER COMPLEET GEOPEND EN JE VREUGDEVOLLE SPEELSE VRIJE BEWUSTZIJN. Dit soort processen hebben alle 'verlichte' wezens doorlopen.

4. WEDERGEBOORTE INNERLIJKE SPEELSE KIND.
Ieder heeft als kind nare ervaringen beleefd en de ware speelse kindsheid (moeten) afsluiten. Uiteindelijk in dat groeiproces is het doel dat innerlijke jochie of meisje in jou van 3 a 4 jaar oud weer geheel vrij te laten spelen lachen zingen dansen etc alleen nu als volwassene. Dat is de innerlijke wedergeboorte van jouw eigen WARE PURE SPEELSE IK WAARDOOR JE ALLE LIEFDE EN VREUGDE IN JEZELF WEER BENT EN ERVAART. Dan ben je de speelse goddelijke kinderlijke creatie en inspiratie.

5. VERSPREIDEN VAN LIEFDE VREUGDE EN JOUW GAVEN OM JE MEDE MENSEN DIE ALLEEN MET HUN ONZICHTBARE ZIEL VERBONDEN ZIJN IN EENHEID OOK OP DIE WEG TE HELPEN EN BRENGEN.
Dat is hetgeen wat ieder mens gelukkig maakt in diepte als jij met jouw gaven en talent andere mensen gelukkiger of gezonder maakt.
BESEFFEN VOELEN EN ERVAREN DAARIN DAT WE EEN ZIJN EN ALLE ZIELEN EN DUS MENSEN VERBONDEN ZIJN IS EEN BELANGRIJKE STAP.

6. JOUW EIGEN ENERGIE FREQUENTIE EN TRILLING VERHOGEN
Alles is een deeltje en een trilling. Letterlijk alles muziek gedachtes liefde een boom licht de Heilige Geest van God. En HOE HOGER DE TRILLING OF ENERGIE HOE ZUIVERDER LIEFDEVOLLER je je voelt.
Ben je vol passie vreugde dans sport verliefdheid blijdschap of pure innerlijke rust dan zit je in een hoge trilling van deeltjes of cellen. Ben je down negatief of depressies dan zit je in een lage trilling.
DOEL IS OM JOUW TRILLING VAN IEDER CEL IN JE LICHAAM EN DENKEN EN DEELTJE VAN JOUW ZIEL NAAR ZO HOOG MOGELIJKE FREQUENTIE TE BRENGEN. Dat doe je door meditatie hoofdzakelijk en training van chakra's met ademhaling bidden de juiste voeding etc etc.

Als je eenmaal een dergelijk hoge trilling hebt bereikt en weer oorspronkelijk geherprogrammeerd lichaam hebt in de oorspronkelijke staat dan hoeft jouw ziel niet meer in fysieke aardse vorm terug te komen en kan het leven en de groei voortzetten in hogere dimensies van 5 tm 13 in plaats van de relatief lage aardse 3e en 4e frequentie waarin wij nu leven.
Het leven gaat dus altijd door van de ziel, de groei ook, alleen de auto of het lichaam sterft.

7. TOT SLOT DE BELANGRIJKSTE STAP!! (Deze stap kun je op ieder moment zetten in dit proces)
DE ACCEPTATIE VAN DE ZOON VAN GOD JEZUS CHRISTUS ALS JOUW STUUR THUIS EN REDDER IN COMPLETE OVERGAVE EN DIENSTBAARHEID.
Naast de onzichtbare ZIEL is er een onzichtbare energie DE HEILIGE GEEST. Via allerlei geloven kun je het spirituele pad van groei belopen en de berg beklimmen. Boeddha deed dat bijvoorbeeld en hij zat boven op de berg. Maar voor hij zat voor een gesloten deur die niemand zelf open kan maken.
Zijn laatste woorden waren dan ook dat hij zijn hele leven gezocht had maar het niet gevonden heeft. Hij moest immers nog door die deur. HOE?
Er is in de hele historie slechts 1 ziel geweest die zoveel pure liefde mededogen en compassie heeft gehad voor alle mensen dat HIJ deze energie ZIJN leven willens en wetens BEWUST heeft gegeven als zoon van God om alle niet liefdevolle daden van ieder mens te kunnen vergeven.
Ieder mens heeft keuzes gemaakt en daden verricht uit een niet geopend hart en uit pure liefde en daarmee anderen en zichzelf pijn gedaan. Iedereen heeft gelogen gemanipuleerd is niet eerlijk geweest heeft negatieve daden verricht of is puur egoïstisch geweest. Allereerst heb je dit van jezelf zeg naar jezelf in de spiegel kijkend te erkennen volledig.
Als je dat gedaan hebt is de volledige acceptatie en overgave van Jezus Christus in jouw hart en ziel de beslissende stap. Want ALLEEN DE ONZICHTBARE HEILIGE GEEST vergeeft deze daden en wil geheel EEN ZIJN MET JOUW LICHAAM EN ZIEL.
Mits jij volledig bereid bent om in totale nederigheid dankbaarheid en liefde jezelf OVER TE GEVEN EN VOLLEDIG TE LUISTEREN EN HANDELEN NAAR GODS WOORD DADEN LIEFDE HARMONIE VREUGDE EN VRIJHEID.
DAT BETEKENT HET TOTALE LOSLATEN VAN IEDERS EGO EN de verbondenheid voelen van alle mensen en vervolgens namens de HEER jouw medemens dienen.
Als je dit bereikt sta je gelijk aan Jezus en ben je GOD in iedere cel en verricht je dezelfde handelingen.

LET WEL DAT IEDERE CEL VAN JOUW LICHAAM EN BEWUSTZIJN LOSGETRILD EN GEHERPROGRAMMEERD MOET ZIJN.
Alleen de acceptatie van de HEILIGE GEEST betekent nog niet dat deze vrij toegang heeft in iedere cel en gedachte en al je oude patronen verdwenen zijn.
Daarvoor is ook intensieve meditatie nodig en dient het pad van Boeddha met de 7 kleuren van de goddelijke regenboog zijnde de 7 hoofd chakra's cq energie centra in ieders lichaam doorlopen te zijn. Iedere propellor dient 100% te draaien en de kundalini vulkanen dienen vanuit stuitje navel en boom van de ruggenwervel geheel vrij hun 'lava' energie te laten stromen.
Pas dan wordt ons reptielenbrein in ons achterhoofd met alle dierlijke overlevingsinstincten geheel geherprogrammeerd zodat we niet teugvallen steeds in oude dierlijke patronen.

'VERLICHTING' wordt dan bereikt na vele jaren intensieve training en overgave aan het grotere aan God aan Alles aan Iedereen aan Liefde aan Vrijheid aan Eenheid aan Verbondenheid.
Als je al deze 7 stappen bewust doorlopen hebt kom je uiteindelijk bij volledige liefde vrijheid vreugde compassie blijdschap EN PUUR ECHT VOLLEDIG BLIJVEND GELUK wat je dan verspreid naar ieder mens.

DIT IS HET DOEL VAN ONS EN IEDER LEVEN.
Zeker zullen mensen vanuit overtuigingen en weerstand hierop reageren afhankelijk van waar ze zitten in dit proces en welke overtuigingen van jezelf er nog zijn .
Dat mag. Maar dit IS DE WEG VOLGENS JOHN TROOST IN NAAM VAN GOD DIE IK MAG DIENEN.

ALS JE DUS JOUW DOEL IN JE LEVEN WILT BEREIKEN ERGENS OP DE LADDER VAN GROEI DAN IS DE ENIGE WEG OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JOUZELF.  JE DIENT EEN FORSE INSPANNING TE LEVEREN OM DICHTER TE KOMEN BIJ WIE JIJ ECHT BENT EN BEDOELD BENT TE ZIJN.
DIT IS DUS WAT HET OVERGROTE DEEL VAN DE MENSHEID NOG NIET DOET HELAAS....VANDAAR OOK NOG DE PUINHOOP IN DE WERELD. MAAR WE GAAN DE GOEDE KANT OP.

ALS JE HET PROCES DOORLOOPT NAAR IEDERS  DOEL IN HET LEVEND ZUL JE BEGRIJPEN DAT WE HIER ZIJN OM.ELKAAR VOLLEDIG TE HELPEN EN DAT ALLES WAT WE HEBBEN EN BEZITTEN AAN  TALENTEN GAVEN CREATIVITEIT MATERIE EN GELD NIET VAN JOU IS MAAR VAN ONS ALLEN MET ALS DOEL DIT GEHEEL VRIJ GEZAMENLIJK TE DELEN VOOR EN MET IEDEREEN.

WAAR STAAN WE NU?
Een overgrote meerderheid van onze medemens is zich hiervan nog niet of nauwelijks bewust. 80 tot wellicht wel 95%. Dat komt omdat we gevangen zitten in een “energetisch systeem” wat we zijn gaan geloven en wat HEBBEN IK EN MATERIE IN ECONOMISCHE GROEI OP NUMMER 1 ZET IN PLAATS VAN ZIJN WIJ SAMEN DELEN LIEFDE VREUGDE EN HARMONIE IN COMPLETE GELIJKHEID.
Gelukkig zijn veel mensen de afgelopen 15 jaar ‘wakker’ geworden waardoor de transformatie van de aarde met de complete instorting van alle IK en ego gerichte systemen aan het gebeuren is. Eindelijk en gelukkig.

LIEFDE IN NAAM VAN GOD VERBONDEN MET ALLEN IN HARMONIE IS WIE WE ZIJN EN NIETS ANDERS IN ONZE KERN

Deze boodschap en tekst komt van mij persoonlijk op basis van 15 jaar intensieve training overgave en onderzoek naar dit geheel zelf ervaren goddelijk pad.
Met dank aan onze goddelijke schepper.

NIJMEGEN, Augustus 2017.
Met liefdevolle hartegroet,

Ing. J.M. John Troost
(die ing is een aardse titel die ik heb verworven maar geen enkele goddelijke betekenis heeft)

3 opmerkingen:

  1. Prachtig. Nu het in praktijk brengen en de angst laten varen.No easy matter in deze crazy wereld. Hoe kan je mij helpen in mijn situatie. Ademen alleen is helaas niet genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen