maandag 15 september 2014

100% VEILIGE GENEZING LIESBLESSURE, HAMSTRINGBLESSURE 5X ZO SNEL ALS DE HUIDIGE BEHANDELINGEN

HOE WERKT HET? (gepubliceerd medio sept)
Het lichaam bestaat uit 60.000 miljard cellen, die mits in balans, allemaal in een vrije ongeblokkeerde setting trillen in ene bepaalde frequentie. Dan wordt de energie van cel naar cel goed doorgegeven, zit je lekker in je vel en ben je helemaal fit en is de kans op blessures klein. In geval van een blessure, in dit geval in de lies, is er in de betreffende spier een scheurtje opgetreden, waardoor de betreffende frequentie van vrije trilling van die cellen op die plek verstoord is.
Alle behandelingen van de beste therapeuten, zijn er altijd op gericht die oorspronkelijke trilling weer tot stand te brengen, dmv massage, lichttherapie, TENS , electrical nerve stimulation, bio resonantie etc. Mooi maar een redelijke genezingstermijn bedraagt dan altijd enkele weken.

WAAROM KAN IK HET DIRECT EN SNEL ENKELE DGN)?
Door 10 jaar intensieve persoonlijke lichaamsgerichte en geestelijke training van uren persoonlijke oefeningen per dag, ben ik in staat met de ALLERHOOGST BESCHIKBARE TRILLINGSFREQUENTIE CONTACT TE MAKEN en deze heel simpel door het zelf uitvoeren van die oefening via alleen het opleggen van mijn vinger op de betreffende plek door te geven aan de geblokkeerde en verstoorde lichaamscellen. Deze frequentie is met apparatuur niet te benaderen en is zo hoog, dat vrije trilling van de cellen, zich zeer snel ontwikkelt, waardoor de energie vrij kan stromen en genezing supersnel gebeurt. Deze frequentie is daarnaast direct genezend.
De behandeling is dus slechts het opleggen van 1 vinger op de betreffende plek en het door mijzelf uitvoeren van die 10 jr getrainde oefening. Er is geen enkel risico en genezing, zoals vaak toegepast, is dan binnen enkele dagen een feit. Op foto is dit direct te zien.


In geval van de blessure van Memphis nu waar sprake is van een scheurtje in de lies met een minimale termijn van 6 wkn maar waarschijnlijk 8, zal mijn persoonlijk getrainde methode ongeveer 4 a 5 x zo snel zijn. Binnen 1 a 1,5 week is Memphis dan weer 100% volledig speelklaar! En zonder apparatuur, zonder belastingen, puur door een behandeling die na 10 jr training individueel ontwikkeld is en 100% veilig is. De huidige fysiotherapeut of arts kan er zelf live bij zijn, om vast te stellen hoe mooi t wordt gedaan en geneest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten