zaterdag 20 september 2014

FACTS AND PROVEN RESULTS IN TOPSPORT

SOULPASSION COACHING LTD, COMPANY NR 8634871
3RD FLOOR
207 REGENT STREET
LONDON UNITED KINGDOM
W1B 3HH

BIJLAGE 1: LIJST WERKZAAMHEDEN TOPSPORT

WK 2014 Sneijder 88 en Huntelaar
Voor wedstrijd tegen Chili via TV VI en Internet aangegeven dat Huntelaar zou scoren en Sneijder en Sneijder specifiek in de 88 e minuut..wat gebeurde. Een kans van 1 op miljoenen. Zie uitzending vi oranje en Twitter account.

WK 2014 Wondergenezing Nigel de Jong
Tevens na definitieve uitschakeling Nigel de Jong aangegeven dat ik hem in enkele dan kon genezen. Heb gezegd dat hij zou spelen. Hij zou 4 wk uitgeschakeld zijn met liesblessure en hij speelde in 10 dagen...van Gaal noemde het t wonder v Lourdes maar was energetisch natuurkundig door mij positief beïnvloed. Zie blogspot.nl en mijn Twitter account.

Carien Kleibeuker 2013/2014
OKT Thialf Heerenveen en medaille Sotsji. Na 8 jaar niet schaatsen, full time werk en moeder van twee kinderen reed deze 36 jarige schaatsveterane opeens de snelste tijd van Nederland en sneller dan ze ooit gereden had en won een medaille in Sotsji, na eenmalige activatie van haar geestelijke kracht. (ook bij Marrit Leenstra is dit iets langer vooraf gedaan die ook twee medailles haalde).

Creatie vooraf uitslag PSV-AJAX 4-0
De dag voor de wedstrijd psv-ajax heb ik onderstaande audiotape opgenomen en verstuurd aan de landelijke media en na 6 wedstrijden geen winst van PSV en 22 wedstrijden van ajax met minstens 1 goal, dat psv tegen alle verwachtingen met 4-0 zou winnen:
http://www.youtube.com/watch?v=bcROTYCeYGk

Creatie vooraf uitslag Utrecht PSV 1-5
Hetzelfde is vooraf gedaan voor de wedstrijd Utrecht PSV waarbij PSV na een zeer slechte reeks opeens met 1-5 won in Utrecht (dec. 2013). Waren deze uitslagen niet juist geweest, was ik op een zijspoor beland, een groot risico dus oftewel een absoluut vertrouwen in die extra krachten.

Anderlecht kampioen 2013 
Na de winterstop had Anderlecht bijna op enkele wedstrijden na alles verloren of gelijk gespeeld. Mijn garantie was dat ze de laatste vier wedstrijden, vanuit al bijna geslagen positie, zouden winnen voor de titel na alle voorgaande nederlagen. Door activatie van de persoonlijke kracht van vd Brom, en oa met Mbokhani, Jovanovic, Bruno, Suarez en teamsessies werd er inderdaad gewonnen en de titel behaald. Voorafgaande aan de wedstrijd deed ik vaak nog een sessie met een speler die mij vertelde bv Jovanovic dat hij 2 assists wilde geven waaruit gescoord werd, wat dan ook altijd gebeurde. Na activatie van Suarez was hij die vier wedstrijden geniaal en scoorde vele malen en gaf assists op onnavolgbare wijze. Voor de grafiekvan oa Twente, AZ en Anderlecht zie onderstaande link. Vanaf het moment van start werk werd er altijd gewonnen en was de FLOW terug:
http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2017252/john-troost-ik-had-vitesse-kampioen-gemaakt.htm#.U4S5x_mnDgd

Bekerwinst AZ 2013 en omslag naar winst
AZ stond bijna op degraderen vorig seizoen en in 1 sessie met Verbeek en de staf is de omslag direct gerealiseerd evenals de vooraf gegarandeerde bekerwinst tegen PSV.

Omslag Twente en Europees voetbal 2013
Fc Twente had na de winterstop acht keer niet gewonnen. Vanaf dat moment werd er na 1 sessie direct gewonnen met  een doorlopende positieve spiraal naar een goede klassering.

Verkiezingsjaar 2012 (SOPN en Obama)
In 2012 heb ik in Nederland aan de landelijke verkiezingen mee gedaan met een nieuwe partij met 32.000 stemmen en 3 maanden gewerkt in New York in het campagneteam voor de verkiezingen van Barack Obama

Creatie uitslag vooraf 4 wedstrijden van PSV met Fred Rutten (voorjaar 2012)
Voorafgaande aan vier wedstrijden tegen de Graafschap en oa Trabzonspor 2x heb ik vooraf met succes de score aangegeven en beinvloed die het zou worden. 

Topscorer eredivisie Bjorn Vlemminckx NEC 2010/2011
Op 6 okt 2010 heb ik de geestelijke kracht van Vlemminckx geactiveerd, waarna deze wat techniek en snelheid beperkte spits bij NEC maar liefst ruimschoots topscorer werd met diverse hattricks direct na de activatie. Hij stond immers iedere keer op de juiste plek, waar de bal kwam…het onzichtbare koordje van de ziel wat hem begeleidde, zoals enkele wereldtoppers veelal van nature hebben.
U ziet Ronaldo, Messi ea ook altijd even naar boven kijken en bedanken voor de hulp, zij weten van de ziel.

Uiteraard zijn er veel meer bewijzen, echter deze heb ik even geselecteerd.




BIJLAGE 2: PERSOONLIJKE ERVARING EN ACHTERGROND
(niet een heel CV maar enkele relevante info)

2003-2011: Intense zelf(topsport) training nieuwe technieken activatie ziel en geest
2007-2008: HBO Westerse Medische Basiskennis (alles van lichaam op HBO niveau)
2005-2009: Natuurgeneeskundig praktijk Tiel, Curacao, Los Angelos, mental, fysiek en geestelijke topsport coaching, natuurgeneeswijzen, kwantummechanica, orthomoleculaire geneeskunde, electrical nerve stimulation, meditatie, voedingsadvies en genezing sportblessures
2004-2005: Academie voor transformatiewerk
2003-2004: Praktijk Magnolia: je innerlijke passionele kracht
2003: Motivated Move Consultancy: opleiding Identiteit

2003: omslag in leven ivm persoonlijke intense gebeurtenissen waaronder overlijden dochter en doof worden dochter ==) start naar leven met echte passie, waarheid, liefde en echte kracht

2001-2002: Projectmanagement Sr Projectleiders - Krauthammer/Twijnstra en Gudde
1997-1998: Projectmanagement – Jansse Koekkoek
1993-1996: HBL Hoger Management – ISW/IBW
1992:           Grondmechanica en funderingstechniek – Post HBO Elsevier
1985-1989: HAN Hogeschool  Arnhem – civiele techniek
1979-1985: Atheneum / VWO-B

1992-2007: 
Sr. Projectmanager van de meest complexe grote ruimtelijke ontwikkelingsprojecten in Nederland, als opdrachtgever eindverantwoordelijk voor binnenstad Arnhem, bedrijventerreinen, havens, woonwijken, rivierprojecten, natuurprojecten bij ingenieurs- en adviesbureaus, waterschappen en overheden in heel Nederland.
Verantwoordelijk voor aansturing van 1000-den direct en indirect betrokkenen, bewoners, bedrijven, architecten, planologen, ontwerpers, aannemers, planeconomen, juristen evenals financieel en richting de politiek. De verantwoordelijke projectomvang bedroeg in totaal zo’n € 1,25 miljard.

Enkele mogelijk interessante interviews:

Talkshow Reijers Laat a la Pauw en Witteman in Belgie
http://www.canvas.be/programmas/reyers-laat/server1-4fb24d04%3A13d7c2bafba%3A-3e4d
(start op minuut 29.30)

Hoe had NEC gered kunnen worden?
http://www.youtube.com/watch?v=_xEut4tQ96U

Bij HSV…uitleg wat er mogelijk was om ze te redden?
http://www.youtube.com/watch?v=xgAdWVwqCcQ



Geen opmerkingen:

Een reactie posten