zondag 21 september 2014

REACTIE AANGETOONDE SUPERSNELLE GENEZING LIESBLESSURE

@troostjohn de feiten zijn bij mijn zoontje bewezen, liesblessure, half jaar niet kunnen voetballen, lees verder facebook pag. van John

Lees hieronder wat John Troost voor Jamie betekend heeft!
Jamie jongen van 8 jaar wat leeft voor de voetbal maar een half jaar lang niet heeft kunnen voetballen door een liesblessure na dat half jaar kon hij voorzichtig weer beginnen met trainen hij was nog geen 3 weken aan het trainen en het was weer mis, weer heel veel pijn in de lies en weer niet kunnen voetballen. Toen kwamen we John tegen we kenden deze man niet hij kwam spontaan aanwaaien bij mij in de winkel en deed zijn verhaal wat hij kan met deze blessures, wij hadden vertrouwen in John en we hebben Jamie door John laten behandelen en met een zeer goed resultaat, John is ongv. 50 min. met Jamie bezig geweest Jamie heeft het 2 weken na zijn behandeling rustig aan gedaan en doet nu weer volop mee, Jamie is weer lekker aan het trainen en heeft zijn eerste wedstrijd weer gehad met super resultaat 5 doelpunten gescoord, Jamie is van de pijn af en weer een vrolijk kind die zijn sport weer kan beoefenen.

John bedankt voor al je hulp, hopelijk komen er meer mensen je pad op die je vertrouwen en waar je wat voor kunt beteken.

Met vriendelijke groet,

Mirella Gritter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten