dinsdag 8 juli 2014

CV John Troost

CURRICULUM VITAE
Personalia
Naam                                   ing. J.M. (John) Troost                                                                
Adres                                   Nijmegen
Telefoon                            
Email                                    topsportcoaching@gmail.com (graag communicatie via email!!)
Geboortedatum                    19-08-1966
Geboorteplaats                     Nijmegen
Burgerlijke staat                    Ongehuwd / gescheiden - 2 kinderen
Nationaliteit                          Nederlandse
Opleidingen
2007 – 2008                        HBO: Westerse Medische Basiskennis – Qing Bai
2005 – 2009                        Mental, fysiek en geestelijke (top)sport en life coaching, natuurgeneeswijzen,
                                           kwantummechanica, orthomoleculaire  geneeskunde, energetisch werk,
                                           universele en wetenschappelijke kennis  wereldontwikkelingen,  electrical
                                           nerve stimulation, genezing sportblessures, voedingsadvies, reiniging,
                                           meditatietechnieken- Natuurpraktijk Tiel, Curacao/Aruba, Los Angeles
2004 – 2005                        Transformatiewerk – Academie voor Transformatiewerk
2003 – 2004                        Praktijk Magnolia: je eigen innerlijke passionele kracht/gevoel
2003                                      Identiteit: Motivated Move Consultancy
2001 – 2002                        Projectmanagement sr. projectleiders – Krauthammer /
                                           Twijnstra&Gudde
1997 – 1998                        Projectmanagement – Jansse Koekkoek
1993 – 1996                        HBL-Hoger Management – ISW / IBW
1992                                    Grondmechanica en funderingstechniek - Post HBO SBC/Elsevier
1985 – 1989                        HAN: Hogeschool Arnhem, civiele techniek
1979 – 1985                        Atheneum – B

Werkervaring

2006 – heden               Zelfstandig  (soulpassion-coaching Ltd)
Ontwikkeling en toepassing energetisch life (top) sport coaching gericht op het uitdragen van de weg naar innerlijke kracht en het optimaal benutten van de fysieke, mentale en vooral ook geestelijke kwaliteiten dmv lessen, energetisch werk, humor, (top)sport begeleiding. Door jaren een nieuwe intensieve training  t.b.v. een hoger energieniveau mentaal en geestelijk te volgen is er een nieuwe topsport methode ontwikkeld. Deze gaat verder dan bijvoorbeeld haptonomie (Ted Troost) en alleen mentale coaching en focustraining die al wat regelmatiger wordt toegepast.
Door het persoonlijke contact met een sporter, wordt zijn/haar geestelijk en mentale kracht energetisch optimaal “wakker” gemaakt en geactiveerd, waardoor naast de al beschikbare fysieke sport talenten er een ongelooflijke extra, slecht deels gebruikte, eigen geestelijke kracht geactiveerd en 100% benut wordt. Hierdoor nemen de prestaties enorm toe. Op groepsniveau wordt de energie verhoogd, gebundeld en met focus gericht op het beoogde doel. Deze geheel nieuw ontwikkelde methode zorgt er voor dat mede door energie overdracht dat de sporter tot ongekende prestaties komt omdat hij/zij optimaal in zijn/haar kracht komt te staan. Wetenschappelijk wordt dit verklaard door de kwantummechanica en fysica. Dit alles in combinatie met kennis over gezonde geheel natuurlijke voeding t.b.v. energieniveau, blessurepreventie, immuunsysteem en weerstand.

- Met een aantal voetbalteams in het prof en amateurvoetbal, evenals enkele bekende spelers, schaatsters in Sotsji e.a. zijn  unieke mooie resultaten behaald;
- Het coachen van cliënten in het ontdekken van hun innerlijke passie, talenten, missie, evenals blokkades, oorzaken en genezing;
- Energetische genezing van met name sport- en spierblessures;
- Met kinderen op het gebied van dans, humor en audiovisuele entertainment gewerkt aan het behoud en versterken van hun innerlijke oorspronkelijke kracht;
- Lessen en lezingen m.b.t. geestelijke, lichamelijk ontwikkeling, evenals  wereldontwikkelingen voor natuur en de gezondheid van de mens
- Wereldreizen /opleiding en werkzaamheden o.a. Curacao/Aruba (school), Los Angeles (radioprogramma’s, organisatie en ontwikkeling audiovisuele lessen) in samenwerking met dr.  Flores en projectorganisatie.
1999 – 2007                Gemeente Arnhem Dienst Stadsontwikkeling- Senior Projectmanager
a. Ontwikkeling vernieuwend bedrijventerrein Koningspleijn – Kleefse Waard:
Zeer ambitieus te ontwikkelen innovatief duurzaam bedrijventerrein op gebied van toegepaste energie en milieutechnologie voor alle nieuwe en duurzame energiebronnen en milieutechnieken voor onze toekomst.

Als projectmanager verantwoordelijk voor alle projectfasen, aansturing projectteams, communicatie en besluitvorming richting bestuur. Cruciaal was het op een vernieuwende werkwijze creëren van inspirerende en ambitieuze visie voor het gebied met een internationaal netwerk van deskundigen in samenwerking met Habiforum.
Periode 2003 – 2007: 100 hectare, waarvan 50% aankoop gemeente en 50% voormalig  AKZO en BASF-terrein. Projectomvang gemeente € 100 mln.

b. Ontwikkeling binnenstad / centrum Arnhem: Rijnboog (2002)
In fase van Initial Idea / schetsplan namens de gemeente verantwoordelijk voor opstellen visie Rijnboog met marktpartijen (NSP,  omvang € 1 miljard).
c. Revitalisering bedrijventerrein’t Broek/Kleefse Waard (1999 – 2001)
Bedrijfsverplaatsingen, sloop, saneringen, infrastructuur, openbare ruimte.
Als projectmanager c.q. opdrachtgever verantwoordelijk voor alle project fasen: Haalbaarheid, financiering, subsidies(50%), planvorming, inspraak, uitvoering, contractvorming, onderhandelingen, aansturing projectteams en leiders,  acquisitie, communicatie bewoners en bedrijfsleven, besluitvorming.
Gerealiseerde projectomvang  (€ 40 mln), oppervlak ca. 260 hectare.
1996 – 1998                        Polderdistrict Groot Maas en Waal – senior projectleider
Na hoogwaterperiode als opdrachtgever verantwoordelijk voor aansturing projectteams, ingenieursbureaus, overheden, financiën, planvoorbereiding, inspraak en voorlichting, mer-procedures, grondverwerving, besteksfase en uitvoering van dijkverbeteringsprojecten in het kader van spoedwet Wet op Waterkeringen.  (gerealiseerde projectomvang: € 50 mln). Uniek was hierbij de intensieve planvorming met belanghebbenden wat resulteerde in groot maatschappelijk draagvlak en goede zorgvuldige plannen.
1991 – 1995                        Arcadis (Heidemij Advies) – ontwerper, projectleider
Ontwerp, advies, directievoering en projectleiding van infrastructurele inrichtings-, riolerings, sanerings en waterkeringsprojecten t.b.v. woon-, en industriële gebieden. Namens diverse opdrachtgevers verantwoordelijk voor algehele coördinatie projecten in Nederland.
Kwaliteiten / passie
Het succes en de kwaliteit van het leven zit in de mensen zelf. Een passievolle en inspirerende persoon zorgt er met zijn/haar drive voor dat anderen meegaan, positief en enthousiast worden, wat resulteert in hard werken, veel plezier en ongekend mooie resultaten. Mijn persoonlijke waarden zijn dan ook gericht op het optimaal begeleiden van mensen, kinderen en (top)sporters in het bijzonder door het helpen ontdekken en activeren van iemands eigen talenten, mentale kracht en het wakker maken en activeren van de eigen geestelijke kracht. Dit resulteert in ongedachte mogelijkheden en prestaties.
Persoonlijke kernwaarden in mijn werk zijn daarbij vertrouwen, passie, vreugde, vrijheid, ontdekken, prestaties en creatie. Wat is er nou mooier voor iedereen dan helemaal vanuit jezelf met al je unieke talenten leven, werken, sporten….een ongekend plezier met een voldaan gevoel.   Unieke prestaties die voor onmogelijk werden gehouden worden echt mogelijk. Pure energie en het werken naar een hoog enthousiast passievol optimaal energieniveau fysiek, mentaal en geestelijk is daarin de leidraad.

Overige aspecten
Militaire Dienst                     Officier Civiele Vakopleidingen (1989 – 1990): kapitein
Rijbewijs                             B
Talenkennis                         Nederlands, Engels, Duits (uitstekend),
                                           Frans (matig/redelijk)
Sporten                               Voetbal, basketbal, zwemmen, tafeltennis, hardlopen, mountain biken, skiën,
                                           dansen, tennis, wielrennen en diverse andere sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten