dinsdag 8 juli 2014

HOE WERKT DE GENEZING VAN NIGEL DE JONG IN 2 DGN? HET VOORSTEL

MIJN VOORSTEL VOOR DIRECTE GENEZING NIGEL DE JONG
(5dgn geleden verstuurd aan KNVB en zijn zaakwaarnemer en team)

Beste Nigel, geachte heer van Gaal en Goedhart,

Graag bied ik jullie met 100% zekerheid aan een geheel risicoloze behandeling van het scheurtje in de lies. Graag refereer ik even aan het voorstel voor de mentaal/geestelijke begeleiding en activatie van de ongebruikte krachten in ons als mens welke de heer Jansma ontvangen heeft en de heer Goedhart mij over gebeld heeft. Daar stond al kort, vooruitlopend gemeld, dat een dergelijke blessure supersnel behandeld kan worden.

Nigel, dit is jouw kans, samen met dit fraaie team om de WK titel te winnen. En je kunt ZEKER de halve en finale spelen. Hoe?

HOE WERKT HET?
Het lichaam bestaat uit 60.000 miljard cellen, die mits in balans, allemaal in een vrije ongeblokkeerde setting trillen in ene bepaalde frequentie. Dan wordt de energie van cel naar cel goed doorgegeven, zit je lekker in je vel en ben je helemaal fit en is de kans op blessures klein. In geval van een blessure, in dit geval in de lies, is er in de betreffende spier een scheurtje opgetreden, waardoor de betreffende frequentie van vrije trilling van die cellen op die plek verstoord is.
Alle behandelingen van de beste therapeuten, zijn er altijd op gericht die oorspronkelijke trilling weer tot stand te brengen, dmv massage, lichttherapie, TENS , electrical nerve stimulation, bio resonantie etc. Mooi maar een redelijke genezingstermijn bedraagt dan altijd enkele weken.

WAAROM KAN IK HET DIRECT EN SNEL ENKELE DGN)?
Door 10 jaar intensieve persoonlijke lichaamsgerichte en geestelijke training van uren persoonlijke oefeningen per dag, ben ik in staat met de ALLERHOOGST BESCHIKBARE TRILLINGSFREQUENTIE CONTACT TE MAKEN en deze heel simpel door het zelf uitvoeren van die oefening via alleen het opleggen van mijn vinger op de betreffende plek door te geven aan de geblokkeerde en verstoorde lichaamscellen. Deze frequentie is met apparatuur niet te benaderen en is zo hoog, dat vrije trilling van de cellen, zich zeer snel ontwikkelt, waardoor de energie vrij kan stromen en genezing supersnel gebeurt. Deze frequentie is daarnaast direct genezend.
De behandeling is dus slechts het opleggen van 1 vinger op de betreffende plek en het door mijzelf uitvoeren van die 10 jr getrainde oefening. Er is geen enkel risico en genezing, zoals vaak toegepast, is dan binnen enkele dagen een feit. Op foto is dit direct te zien.


Nigel, wellicht herinner je nog onze ontmoeting op het strand van Ibiza enkele jaren geleden, wellciht voor een reden? Deze behandeling wordt door niemand anders toegepast en nieuwe dingen roepen vaak angst op bij mensen. Ook in de topsportcoaching worden de natuurkundige en wetenschappelijke verklaring dmv kwantummechanica van deze en topsportteams vooralsnog redelijk belachelijk gemaakt, omdat bestaande overtuigingen en paradigmas kunnen omvallen en ego's in het geding zijn.

Echter, DE ENIGE VRAAG DIE TELT NIGEL OF JIJ NOG 2 WEDSTRIJDEN KUNT SPELEN. HET ANTWOORD IS 100% ZEKER: JA!
Met diezelfde frequentie, energie en oefeningen heb ik vooraf aangegeven in VI Oranje dat Depay, Hunterlaar en Sneijder zouden scoren en voor de wedstridj Sneijder specifiek in de 88e minuut! Klinkt ongelooflijk, maar een feit wat de andere therapeuten niet kunnen.

Het oorspronkelijke voorstel zal ik ter informatie als bijlage toevoegen, voor eventuele referenties.

MIJN VOORSTEL
Alles kan wat mij betreft achter gesloten deuren buiten de media om indien gewenst.
Mijn voorstel voorziet in de genoemde behandeling met de garantie dat Nigel de Jong binnen enkele dgn (5x zo snel) fit en speelklaar is, zodat het spelen van de halve finale realistisch is.
Behandeling in Rio op een door jullie gekozen locatie. Betaling grotendeels no cure no pay!

Maw de reis en verblijfskosten vanuit Nederland en ter plekke dienen geregeld te worden.
Per dag behandeling is er een geringe onkosten vergoeding betaald. Alleen in geval van volledige genezing binnen de gestelde termijn wordt er een nader vooraf samen te overleggen bedrag betaald. Indien gewenst kan ik hiervoor een garantie aanbieden.

ACHTERGROND
Mijn opleiding en ervaring is oorspronkelijk als ingenieur, en daarna op het gebied van de orthomoleculaire geneeskunde, voedingsleer, westerse en oosterse medische basiskennis, kwantummechanica, natuurgeneeskunde, mentaal, geestelijke en meditatie trainingstechnieken.
Alles is natuurkundig en wetenschappelijk te verklaren.

Beste Nigel, heer van Gaal en Goedhart, jullie zijn samen met de beste mogelijke coaching/training en strategie op weg naar het grootste succes ooit en met verve!
Nigel, jij kunt als sleutelspeler hieraan nog een belangrijke bijdrage leveren.
Laten we die kans benutten! Leg je niet neer bij de bestaande normale behandelduur, er is echt waar deze unieke kans!

Graag hoor ik jullie reactie zo spoedig mogelijk om direct naar Brazilie te vliegen!
Indien gewenst geef ik natuurlijk nadere uitleg.

Met hartelijke en vriendelijke sportgroet,

ing. J.M. John Troost


BLESSURES

Met een vergelijkbare methode, hoe je een wedstrijd kunt beinvloeden,  alleen te leren, door vele jaren intense training van je mind, lichaam, ziel en geest, kun je met EXTREEM HOGE ENERGIEN EN FREQUENTIES WERKEN, waardoor het live of ook op afstand zonder iemand fysiek aan te raken, zoals beschreven, het mogelijk is om blessures te genezen. Zo b.v. ook de geblokkeerde lichaamscellen in de lies van Nigel de Jong, die van een lage trilling, naar een direct snelle hoge trilling moeten met ook de juiste informatie (zeg maar positieve beelden in zich)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten