woensdag 16 juli 2014

HOE WERKT DE ACTIVATIE VAN JE EIGEN ONZICHTBARE ENERGIE...DE GEESTELIJKE KRACHT! HOE ONTSTAAT FLOW?

HOE WERKT DAT? DE ACTIVATIE VAN JE EIGEN GEESTELIJKE KRACHT?
HOE ONTSTAAT FLOW?
Door iemand, zo ook een sporter, te verbinden met zijn eigen onzichtbare energie (ook wel aura, geest of ziel genoemd) dit is de onzichtbare energie om je heen. Daarmee voel je dat er iemand naast je staat zonder aangeraakt te worden of waarmee je in een gesprek met iemand vol of helemaal leeg kunt raken, door de uitwisseling van energie. Als je verbonden bent met je eigen ONZICHTBARE ENERGIE, WIE JE ECHT BENT, dan heb je een enorme grote extra kracht ter beschikking. 
Bij Oranje tijdens t WK, Twente, AZ, PSV, Anderlecht en dan regelmatig ook LIVE met de sporter, zoals Matias Suarez, Dieu Mbokhani, Dennis Praet, Massimo Bruno, Kouyate, Biglia, ea zo ook bv bij de oudere schaatsdame Kleibeuker die onverwacht medaille haalde in Sotsji, heb ik deze oefening gedaan, met direct ongekend succes voor hun! DOOR DE VERBINDING MET JE ONZICHTBARE GEESTELIJKE KRACHT wordt bepaald of je in FLOW bent of niet, zonder de verbinding zit er veel tegen en zie je succesvolle sporters of teams opeens falen, met die verbinding loopt alles op rolletjes en ben je in FLOW! De basis...fysiek, gezondheid, fitheid en mentaal en tactiek dient wel GOED te zijn en dan GEEFT DE GEESTELIJKE KRACHT DE DOORSLAG!
De komende jaren in de topsport, maar zeker ook in priveleven, zal men bewuster worden hiervan en trachten dit te gaan trainen...net zoals men ten tijde van Cruijff nog niet over mentaal en focus sprak, wat er nu erg in zit bij Oranje, zal men over enkele jaren gaan spreken hoe belangrijk het is verbonden te zijn met de grootste eigen kracht...je geest, ziel..die onzichtbare energie, die mits verbonden, de mens en topsporters naar nog veel grotere hoogtes zal stuwen dan we ooit voor mogelijk gehouden hebben!

Eigenlijk werkt t activeren vd geestelijke kracht net zoals normaal contact tussen mensen. Fysiek ontmoeten we elkaar en helpen we elkaar, doordat je gewoon fysieke dingen en ook intellectueel met je lichaam en mind kunt. Als je bewust je eigen geestelijke kracht, die onzichtbare energie gaat trainen, daarmee BEWUST in contact komt, en daarmee kunt gaan werken, kun je eigenlijk hetzelfde doen als wat wij dagelijks doen...elkaar opzoeken en helpen of ondersteunen, en zo werkt het ook als je je EIGEN GEESTELIJKE KRACHT ONTDEKT HEBT, GETRAIND HEBT EN DAARMEE DOELGERICHT GAAT WERKEN. Dan kun je daarmee andere mensen helpen hun eigen geestelijke kracht te activeren, aan te zetten, of dat te gaan trainen! Deze ontwikkeling zal de komende jaren stap voor stap, met veel tegenwind, omdat niemand t ziet en dus geloofd, toenemen. 
Gek eigenlijk...t begrip FOCUS, hebben we inmiddels geaccepteerd, maar eigenlijk weten we niet wat het is, want t is het gericht je gedachten en energie richten op datgene wat je heel graag wil. Het is dus niet iets fysieks zichtbaars, maar ook onzichtbaar en eigenlijk niets anders dan gedachten, wat energieen zijn van trillende atomen met een bepaald geinjecteerd of geinformeerd BEELD wat we hel graag willen, wat we uitzenden continue door hier aan te blijven denken. Dus ook FOCUS is onzichtbaar, maar werkt wel! Om je geestelijke kracht te ontdekken, activeren en trainen zijn bewuste, op dit moment voor de mens en sportwereld veelal onbekende oefeningen nodig, om je energiecentra te gaan trainen en jouw trillingsenergie, lees frequentie van lichaamscellen en atomen om je heen doelgericht en gevisualiseerd naar ongekende hoogte te brengen.

Als je interesse hebt om zelf te leren te communiceren met je eigen geestelijke kracht, die te trainen en te activeren om zelf tot ongekende prestaties te komen of wil je jouw eigen geestelijke kracht laten aan zetten, neem dan contact op met topsportcoaching@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten