vrijdag 11 juli 2014

HOE BEINVLOEDEN WIJ ORANJE TEGEN BRAZILIE EN...ZETTEN WE DE TELEURSTELLING OM NAAR HET POSITIEVE!

Wat hebben ze het goed gedaan...Louis, staf en alle spelers...TROTS IS HET GOEDE WOORD!
DE OEFENING HOE WE MORGEN DE WEDSTRIJD KUNNEN BEINVLOEDEN!

HOE GAAN WE VAN NEGATIEF NAAR POSITIEF
1. Teleurstelling WAT IS DAT? Er zijn 2 soorten
2. Hoe laat je die teleurstelling los?
3. Hoe krijg je het positieve gevoel terug en succes tegen Brazilie?

ad.1 WAT IS TELEURSTELLING
Teleurstelling is een gevoel wat jezelf maakt of door je omgeving wordt gemaakt. Hoe?

a. Als de doelstelling bv is dat je de 100 m in 10 sec wilt lopen en je loopt het in 10,1 sec, waardoor je niet wint, heb je tov je zelf geformuleerde doelstelling gefaald, maar wel een wereldprestatie geleverd. Je hebt je doel niet gehaald, ECHTER JE GELUKKIG VOELEN ZIT UITEINDELIJK IN JE INNERLIJK EIGEN GEVOEL VAN WAARDERING, RESPECT EN HOUDEN VAN JEZELF, en niet in een extern doel.
Op het moment dat de spelers zichzelf voelen, hun eigen innerlijk, beseffen ze hoe mooi ze zijn en welke unieke prestatie ze geleverd hebben.

b. Teleurstelling kan ook door je omgeving worden bepaald. Hoe?
Alles is energie, we hebben allemaal een onzichtbare energie om ons heen, ook wel aura, ziel of geest genoemd die je niet kunt zien, net als zuurstof of TV beelden of mobiele verstuurde fotos die door de lucht vliegen. Als je naast iemand staat met je ogen dicht, voel je de ander al, zonder hem/haar aan te raken. Net zo dat je in gesprek met iemand soms veel energie kunt krijgen en soms kapot bent, wat voortkomt uit de uitwisseling van ONZICHTBARE energie tussen beide personen.
Afstand doet er hier niet toe, maw als 10 miljoen mensen een teleurstelling hebben over Oranje en dat denken en voelen, beinvloeden we met deze gedachtes, de emoties en gedachten van de spelers, omdat deze energie (lees trillende atomen met lage..negatieve..frequentie...met de snelheid van het licht in een fractie van een seconde in Brazilie bij de spelers zijn).
Vergelijk het ook met de angst om te falen met een examen. Dit ligt veelal aan de verwachting die je zelf oproept die je omgeving van je heeft, alsof ze je dan niet meer liefhebben?
Doel is dus alle (negatieve) energie van de omgeving los te laten.
Maw als WIJ als 10 miljoen supporters positief zijn en denken, beinvloedt dat direct de spelers positief.

ad. 2. HOE LAAT JE TELEURSTELLING LOS?
a. Uit omgeving
Hoe laat je al die gevoelens, emoties en gedachten van alle andere mensen los? Die onzichtbare energie van jezelf die gemixt is met energie van anderen (supporters in dit geval) moet je loslaten, zodat je alleen bij JEZELF komt.
Dat kun je doen door zittend met je ogen dicht, denkbeeldig een witte snel draaiende tornado of cycloon om je heen te denken gedurende 5 min, waardoor die energie van anderen, en dus die emoties en gedachten, uit het centrum, jouw centrum wegvliegen.
b. Uit de niet gehaalde doelstelling
Je hebt de externe doelstelling die je in jezelf geintegreerd hebt, niet gehaald. Het echte doel is en blijft voor iedereen een GOED GEVOEL, is GELUK, en dat zit IN je , in ieder mens.
Als Louis, staf en spelers, evenals supporters, 10 min rustig zouden ademhalen, ogen dicht en zich naar binnen zouden richten, zonder indrukken van buitenaf vd omgeving te voelen.
Dan voelen ze hoe trots ze kunnen zijn op hun zelf, wie ze zijn als mens, en welke geweldige prestatie zij geleverd hebben.

ad. 3 HOE KRIJGEN ZE/WE HET POSITIEVE GEVOEL TERUG TEGEN BRAZILIE MET SUCCES

Ze hebben ons als supporters, tegen alle prognoses in een maand verblijd op het WK met een nooit verwachte prestatie. Daarvoor kunnen wij als supporters dankbaar zijn, en daarom is het niet meer dan logisch en eigenlijk ook onze plicht om met 10 miljoen mensen ze NU ook te steunen.

DAARBIJ GAAT HET OM INNERLIJKE TROTS VAN JEZELF EN SAMEN.
Tevens is het belangrijk dat het vreugdevolle speelse jongetje in de spelers WAKKER wordt gemaakt, de pure spelvreugde. Dat kan door wat oefeningen te doen waarbij veel gelachen wordt, met muziek en leuke en opzwepende videobeelden. Denk aan de ontroering bij de kinderen van Robben en van Persie in beeld.

DOEL IS OM IN TEGENSTELLING TOV DE WEDSTRIJD TEGEN ARGENTINIE ER NU VOL VOOR TE GAAN, PLEZIER, GENIETEN IN HET VOETBAL.

WIJ ALS SUPPORTERS KUNNEN DAT DIRECT POSITIEF BEINVLOEDEN, HOE!
Door een intense ademhalings en visualisatieoefening een aantal keer te doen en herhalen.
1. Krachtig inademen door neus en rustig uit mond (minimaal 1 minuut)
2. Dan diepe inademing 1 teug door neus en adem vasthouden zo lang je kunt
(adem daarbij naar je buik)
3. Denk met gesloten ogen gedurende vasthouden adem aan gewenste gevisualiseerde beeld, dwz 
EEN AANVALLENDE MOOIE WEDSTRIJD MET VEEL GOALS, MET GOALS ONDER MEER VAN DEPAY, ROBBEN VAN PERSIE WAARONDER EEN WERELDGOAL EN EEN UITSLAG VAN 5-4 OF 4-3 WINST VOOR ORANJE.
4. Als je adem niet meer kunt vasthouden, uitblazen rustig door mond
5. Opnieuw exact hetzelfde direct weer doen en zo liefst 5 a 7x.
(je zult iedere x de adem langer vast kunnen houden)

HET GAAT ER OM DAT GENOEG MENSEN, ENKELE DUIZENDEN DEZE OEFENING DOEN! 

1 opmerking: