woensdag 22 oktober 2014

De feiten over genezing Memphis Depay

Medio september was er opeens de ernstige liesblessure van Memphis Depay. Na een MRI heeft de medische staf van PSV met artsen geoordeeld dat de genezing MINIMAAL 6 wkn zou duren en MAXIMAAL 8 wk.
Sinds vorige wk traint Memphis voluit en is voor morgen speelkaar opgenomen in selectie. Binnen 1 maand was hij dus fit om voluit te trainen.

Direct heb ik mijn alternatieve wetenschappelijke methode aangeboden voor genezing waarbij hij mits live behandeling binnen max 2 wkn zou genezen.
Dat is ook als zodanig aangeboden  en toegelicht. Heb de werkwijze ook toegelicht...en de media heeft daarover bericht....
http://m.soccernews.nl/news/277209/Exlusief:_Goeroe_Troost_wil_Depay_helpen:_Hij_kan_dan_in_twee_weken_spelen?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Heb via Twitter nadat PSV er niet op in ging direct gezegd dat de genezing toch een stuk sneller zou gaan dan de 6 a 8 wk ongeveer 4 a 5 wk.
Uiteraard langer dan de 2 wkn als ik live zou genezen.

Zoals ook bij Nigel de Jong op t WK die definitief uitgeschakeld zou zijn en zoals ik direct aangaf speelde hij volgens t wonder van Lourdes binnen 10 dgn...onmogelijk, maar gaf t direct aan. 

Dmv ook beïnvloeding en het in trilling brengen met de hoogste frequentie op afstand na 10 Jr training kun je deze blessures sneller genezen! Live gaat t zeker veel sneller...binnen enkele dgn tot max 1 a 2 wkn...maar op afstand door die hoge frequentie op die plek te brengen ook een stuk sneller dan de reguliere artsen gewend zijn en aanduiden!

Waarom deel ik dit? Om ondanks alle oordelende berichtgeving te laten zien dat t WEL mogelijk sneller te genezen dan wat regulier door de topdeskundigen wordt aangegeven.
Met samenwerking kom je zoveel verder.
Fijn Memphis dat je weer kunt spelen...klasse en geniet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten