woensdag 15 oktober 2014

OVERHEID FAALT OP ONZE KOSTEN, OV CHIPKAART FLOP, ICT PROJECTEN EXTREEM VEEL DUURDER, WAAROM? HOE ORGANISEERT OVERHEID WEG NAAR GELUK?

OV chipkaart een flop! Uw geld verdampt!
ICT projecten overheid out of control!!
Geluk coachen is taak overheid niet economisch gewin!

1. HOE LOSSEN WE OV PROBLEMEN ECHT OP EN BESPAREN WE MILJARDEN?

2. HOE KAN DE POLITIEK GELDVERSLINDENDE ICT PROJECTEN BEEINDIGEN EN DAT DOEN WAT VOOR ONS GOED IS?

3. HOE WORDEN WE GELUKKIG?

Wat blijkt na jarenlange problemen mbt de invoering en veiligheid van de OV  chipkaart is de politiek en de burger terecht ontevreden. Recent zijn de poortjes op alle stations ingevoerd.
Heeft u enig idee hoeveel maatschappelijk geld geïnvesteerd is in de OV chipkaart. Miljarden...en ja op initiatief van de politiek.
We willen toch OV stimuleren oa voor t milieu. We willen toch minder files.
WAAROM IS HET OV NIET DIRECT "GRATIS" TOEGANKELIJK GEMAAKT IN HEEL NEDERLAND. Alle intense problemen met de strippenkaarten ed.
Gigantische kosten...omdat we moeten verdienen. Nou t heeft heel veel geld gekost absurd veel en nu gaan we weer een nieuw systeem invoeren.
Als we dat geld uitgespaard hadden of nu gaan uitsparen en alle poortjes verwijderen en de conducteurs puur de reizigers laten helpen ipv controleren is de sfeer beter. Tevens hadden we van die investeringen mbt ov lang allen kunnen reizen. En door een paar tienden v procenten indien nodig landelijk op de belasting te zetten zouden we allen heerlijk milieubewust met minder files ook gebruik kunnen maken van het OV.
Dus OV NEDERLAND VRIJ GRATIS TOEGANKELIJK. Let wel de politiek die nu weer roept was ook verantwoordelijk voor de invoer van t huidige systeem.

Vele ICT projecten van de overheid lopen volstrekt uit de klauwen...met ons geld. Bijna al die projecten zijn gericht op t invoeren van weer een regel...t beheersen daarvan..en t controleren, zoals bij de belastingdienst. De kosten gaan meestal vele malen over de kop en t gaat altijd om t controleren van iets mbt geld.
Terwijl de invoering vaak meer kost dan de controle oplevert. STOP DAAR MEE politiek, geef t goede voorbeeld.
Geld maakt niet gelukkig, is zeker nodig, maar extreme onbeheersbare kosten maken met ons geld, is geen vrijbrief om allerlei complexe ict systemen te bedenken die meer kosten dan opleveren.
OVERHEID ZET DE MENS EN DE PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING NAAR CREATIVITEIT EN TALENT OP NUMMER 1 ipv macht, geld en aanzien. DOEL IS GELUK ONTDEKKEN IN JE ZELF, niet systemen die ons vermogens kosten, ons blokkeren etc.

Beste politici neem eens echt verantwoordelijkheid en stop al deze zinloze projecten en investeer in t project t GELUK VAN DE MENSEN. Dus t op school op tv op t werk minimaal 1 dag per week richten op de ontdekking van wie je echt bent met al je creativiteit en talenten.
COACHING VOOR DE BURGERS naar geluk ipv materiële economische beheersing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten