donderdag 30 oktober 2014

Waarom weer BESLISSEND succes Adam Maher en Jetro Willems bij PSV?

WAAROM EN SINDS WANNEER ZIJN ADAM MAHER EN JETRO WILLEMS OPEENS WEER FEITELIJK OOK AANWIJSBAAR SUCCESVOL?

FEITELIJK CONTACT MET MAHER EN WILLEMS
Op 19 september jl moest jong PSV thuis spelen tegen Sparta. Die wedstrijd werd helaas verloren.
Die middag is er een mooi persoonlijk contact en gesprek geweest met de vader, moeder en Adam Maher zelf, waarbij de insteek en voorstel was om hem weer aantoonbaar succesvol te laten zijn met goals en assists...!
Wat een enorm sympathieke goedaardige mensen!!
Ook is er tijdens de wedstrijd op de tribune kort contact geweest met Jetro Willems.

WAT GEBEURT ER?
Door live persoonlijk contact met een sporter wordt na mijn 10 jr intensieve energetische training de geestelijke kracht (zeg maar onzichtbare energie vd mens, net als zuurstof die je niet ziet maar er wel is van levensbelang of miljarden foto's en filmpjes die we door de lucht via zendmasten en satellieten van jouw mobiel naar de andere sturen en ook niet zien) geactiveerd. Noem t de ziel, geest of aura, dat waarmee je intuïtief voelt. Dat is de grootst beschikbare kracht van ieder mens die we tot nu toe niet of nauwelijks bewust trainen.

Vanaf dat moment en de mate van intensiteit wordt de persoon zeg maar begeleid door zijn of haar grotere kracht dan alleen t lichaam en vaak ego.
Het is een onzichtbaar koordje WAAR DOOR JE OPEENS IN FLOW BENT en alles in vertrouwen meer mee gaat zitten.

WAT IS HET FEITELIJKE EFFECT CIJFERMATIG?
Uiteraard hebben zowel Adam als Jetro door hun training zelf en van Philip Cocu en opgedane ervaring zichzelf snel als mens verder ontwikkelt, ook als voetballer en dat speelt een wezenlijke rol in hun ontwikkeling. Ze zijn bewuster geworden door en over zichzelf.

Echter opmerkelijk is het grote verschil IN BESLISSENDE ACTIES VOOR EN NA die datum waarin er energetische verbinding ontstond met hun geestelijke kracht.

5 wedstrijden eredivisie voor 19 sept.
Maher 1 goal, 0 assists
Willems 0 goals, 0 assists

5 wedstrijden eredivisie na 19 sept.
Maher 5 goals, 2 assists
Willems 1 goal, 2 assists

WAAROM DIT DELEN?
PSV is de club in mijn hart en zowel de landstitel als ook zeker t winnen van de Europa League is met grote kans v slagen mogelijk, als deze bijna altijd ongebruikte krachten van de mens opeens meewerken.

Tevens wordt er regelmatig lacherig gedaan over t effect omdat t niet zichtbaar is. Vandaar naast t al 8 x voor PSV vooraf aangeven van de exacte score, het delen van deze feitelijke cijfers.
Hoop dat PSV er ook verder iets mee kan en wil, want succes is nu gegund en een must. Winnen van de Triple net als in 88!

Uiteraard mooi dat Adam en Jetro lekker in hun vel zitten en goed bezig zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten