vrijdag 10 oktober 2014

HOE SPORTTEAM MET OEFENING VAN MIJ IN KLEEDLOKAAL OPEENS WINT NA NEDERLAGEN!!

Ter info kreeg vandaag vraagje voor zaalvoetbalteam wat alles verloren had...even ter beeldvorming!

John, ik stuur dit berichtje n.a.v. De door jouw getoonde resultaten, waaruit blijkt dat jouw werkwijze werkt. Wij als zaalvoetbal team zijn slecht begonnen aan het seizoen. Is er een korte methode die ik kan gebruiken zodat er vanavond een andere energie vrij komt bij de spelers? Groeten Jeroen (wij hebben nog samen een biertje gedronken in Arnhem)

Hi vraagt normaal meer tijd...maar als jullie iets willen proberen t volgende.
Sta in cirkel ogen dicht en geef elkaar de hand zodat de handpalmen verbonden zijn.
Adem min 1 minuut allemaal overdreven krachtig in door neus en adem rustig uit door mond...dat is even hard werken en moet je serieus doen.
Na die 1 a 1.5 minuut inademen adem je allen 1 x diep in LET WEL STEEDS VANUIT JE BUIK...NIET JE BORST...en dan hou je de adem in zolang als je kunt als ware je onder water.
Tegelijkertijd als je de adem zo diep mogelijk in je bekken en buik vasthoudt..Visualiseer je allen t middelpunt van de zon in jullie midden en herhaal je mentaal continue de zin ... De energie vd zon in ons centrum...blijf achter elkaar in gedachten herhalen terwijl je adem inhoudt...als je niet meer kunt blaas je uit en herhalen jullie dit direct nog 1 of 2x.
Jullie energie is anders...hoger...rustiger...en op elkaar afgestemd..

Hoe vaker je dit doet Hoe intenser t effect...succes.

Hartstikke bedankt John. Ik ga het zeker in de groep gooien en proberen met de mensen die écht willen. Hopelijk zetten we vanaf vandaag een stijgende lijn in! Succes met wat je doet en laat je niet gek maken

Hallo John! Het is ongelooflijk, 7-22 gewonnen, alleen onze keeper deed niet mee met het opwekken van energie. Ik weet niet wat het oproept maar we speelden als een team. Dankje!

Klasse...proficiat....tja t werkt..alles is mogelijk...Proost en succes en veel plezier vanavond...greet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten