maandag 10 november 2014

Herdenking slachtoffers MH 17: Welke MENSEN? hebben dit gedaan?

HERDENKING SLACHTOFFERS RAMP MH 17..
WELKE MENSEN HEBBEN DIT GEDAAN EN WAAROM?

Verschrikkelijk voor de familie en vrienden ...diep medeleven.

Welke mensen zijn hier schuldig aan.... en zijn het echt schoften?

Degenen die zonder veiligheid en liefde zijn opgegroeid veelal ook al vele familie leden verloren hebben door oorlog en machtsbeluste systemen in hun maatschappij waardoor ze zoveel ellende in hun eigen lichaam en geest hebben dat ze tot dit soort daden komen...

En doordat ze luisterend naar hun machts en geld gerichte leiders doen wat ze gezegd wordt...als een Slaaf zeg maar.
Net zoals ook wij een soort loonslaaf zijn van de financieel economisch materieel gerichte matchappij.

DE ENIGE OPLOSSING TER VOORKOMING VAN DIT SOORT RAMPEN IS DOORDAT IEDER MENS LEERT ZIJN EIGEN BLOKKADES EN AANGELEERDE OVERLEVINGSMECHANISMEN OP TE LOSSEN EN DE WEG NAAR IEDERS EIGEN NATUURLIJKE EN WARE IK TERUG TE VINDEN WERELDWIJD...
EN DAT ZIT HEM IN ECHTE LIEFDE VOOR JE ZELF...ZONDER AL JE AANGELEERDE OVERLEVINGSPATRONEN VANWEGE OOK ONS GEMIS AAN LIEFDE VEILIGHEID EN ECHTE INNERLIJKE VRIJHEID OMDAT OOK WIJ AAN ONS ECONOMISCH GERICHT SYSTEEM MOETEN VOLDOEN MAAR DAT OOK NIET ZIJN!

Degene die dit heftig missen en ook nog veiligheid missen en daarnaast bv vele traumatische ervaringen oplopen komen tot dit soort daden.!!

Dat pleit niemand vrij van zijn of haar extreme daden of zoals ook hier van onze listen leugens en bedrog op het werk, in de relatie etc..maar het maakt het wel helder WAAROM het gebeurt!
Dat maakt het verdriet niet minder en ik wens de nabestaanden veel sterkte, mededogen en uiteindelijk zelfs vergeving, omdat ook zij verder moeten, mogen en weer zonder een nieuwe extra innerlijke blokkade door deze extreem heftige gebeurtenis verder in beoogde liefde hun leven mogen leiden.

Compassie en liefde in en voor jezelf en de medemens is de enige weg naar geluk en een betere wereld! Meditatie is daarin een sleutelwoord omdat je ontdekt en voelt wie je ECHT bent zonder alle indrukken van buitenaf.

SO THE ONLY WAY TO CHANGE FOR BETTER IS TO DISCOVER AND LEARN YOU TRUE INNER NATURE AND THEN LET LOVE RULE FOR YOURSELF FIRST AND ALL PEOPLE!

1 opmerking:

  1. Het ware probleem zit in de mens zelf. De mens is van nature geneigd om het slechte in hem-/haarzelf te rechtvaardigen als zijnde een excuus. ‘Ik kon er niets aan doen.’, ‘Het ligt aan mijn achtergrond., of ‘We hebben het niet geweten……’. Dingen in het leven gebeuren gewoon, gebeurtenissen die we meemaken vallen niet altijd te begrijpen.
    Het is voor iedereen nodig om een liefde te leren kennen die groter is dan de mens zelf. De bijbel zegt: ‘God is liefde’. Met deze onzichtbare liefde in het leven ben je in staat om het ergste wat je kunt meemaken in het leven te overwinnen.
    Omdat deze liefde sterker is dan de dood.

    BeantwoordenVerwijderen