zaterdag 29 november 2014

WIE ZIJN WE ECHT, WAAROM ZIJN WE HIER EN HOE KOM JIJ EN OOK EEN VOETBALLER IN FLOW MET DIRECT SUCCES EN VERTROUWEN.

WIE ZIJN WE ECHT EN WAAROM ZIJN WE HIER?

Verbonden zijn met wie je echt bent!!

Als je verbonden bent of wordt met je eigen onzichtbare ware ik je ziel, geest of aura ook als topsporter of voetballer dan ben je in FLOW heb je vertrouwen en gaan de ballen er in omdat je op de goede plaats staat!

Je lichaam is je tempel je huis zeg maar je auto waarin je in dit leven leeft. De auto heeft brandstof nodig en nieuwe remmen banden etc en moet goed onderhouden worden zoals je lichaam. Echter om de auto in de goede richting te sturen moet er iemand achter t stuur zitten!
Zo is t ook met je lichaam. Ook je lichaan moet goed verzorgd worden dmv voeding, slapen, wassen, soms een klacht en operatie etc. Ook je lichaam moet bestuurd worden met wie je echt bent...een onzichtbare ziel, geest, aura die dit leven jouw lichaam gekozen heeft om levenslessen te leren en te groeien naar wie je echt bent. Pas als jij ECHT durft te ontdekken en ZIJN en leven wie jij ECHT bent met al je talenten en creativiteit zal JIJ (je ziel,geest) volledig in je HUIS je lichaam komen en zul je daardoor geleid en gestuurd worden in volledige harmonie, flow en geluk!

Als je verbonden bent met je ziel wordt je als HET ware door een onzichtbaar koordje geleid door iets wat groter is dan ons aardse EGO en onze materialistische doelen.
Zonder bewuste verbinding met je ziel ben je stuurloos in t leven en loop je als een schaap mee met de kudde van de financieel economische maatschappij die de weg echt kwijt is! Het gaat om de ontdekking van WIE BEN IK ECHT zonder alle aardse beperkingen en vooral aangeleerde overtuigingen.

En verbonden met iets dat veel groter is dan jij of ik..WIJ er is alleen wij omdat alles verbonden is!! Verbonden met de alziel en t universum de bron waar we vandaan komen. Dit hier op aarde is slechts de school waar je een unieke kans krijgt om te leren en groeien naar je ziel...! 90% vd mensen is zich hiervan helaas nog niet bewust omdat wij continue het verkeerde aangeleerd krijgen!

Dus de verbinding van je huis cq lichaam door wie jij bent, je ziel/geest bepaalt ook voor de voetballer of je in FLOW bent , vertrouwen hebt en succesvol bent.
Na 10 jr training heb ik mogen leren dat knopje bij een mens en ook topsporter AAN te zetten waardoor succes zeker is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten