woensdag 26 november 2014

Weg met jouw hoofdpijn, migraine of slaap problemen! HOE?

SAMENGEVAT (let op, het is wel even een 20 min of wat langer intensief ademen en focussen)

1. Krachtig inademen door neus en rustig uit mond (minimaal 1 minuut)
2. Dan diepe inademing 1 teug door neus en adem vasthouden zo lang je kunt
(adem daarbij naar je buik)
3. Denk met gesloten ogen gedurende vasthouden adem aan het middelpunt van de zon en laat die energie in je stromen. Je kunt de adem ZO DIEP MOGELIJK IN JE BEKKEN langer vasthouden dan je denkt!
4. Als je adem niet meer kunt vasthouden, uitblazen rustig door mond
5. Opnieuw exact hetzelfde direct weer doen en zo liefst 5 a 7x.
Vanaf de 3e a 4e x wordt t vasthouden aangenaam.
(je zult iedere x de adem langer vast kunnen houden)

HOE WERKT HET? DE OEFENING DIE JE KUNT DOEN
Adem in een zuurstofrijke omgeving (buiten of waar deur of raam open hebben gestaan) krachtig in door je neus, en dan op een rustige natuurlijke manier UIT door je mond, en blijf dit overdreven krachtig inademen door neus en rustig uit door mond minimaal 1 minuut achter elkaar doen. Adem daarbij steeds dieper naar je buik. Dit is even hard werken omdat de inademing snel en krachtig moet zijn. Na 1 minuut of wat langer mag ook, adem je nog 1x diep in en vervolgens hou je de adem zo lang mogelijk in, als ware je onder water. De hele tijd kun je het beste de ogen gesloten houden. De adem inhouden duurt bij iedereen verschillend, bv 40 sec of 1.30 min. Tijdens het vasthouden van de adem in je buik, DENK JE DE HELE TIJD AAN HETZELFDE gevisualiseerde BEELD...in dit geval...het middelpunt v d energie vd zon in je bekken onderbuik. De zon heeft de allerhoogste zuivere trillingsfrequentie! Als je de adem niet meer kunt inhouden, blaas je de moleculen (die geinformeerd zijn met dit beeld) rustig uit door de mond. Dan direct opnieuw inademen, exact hetzelfde minimaal 1 minuut en wederom met gevisualiseerde beeld adem zo lang mogelijk vasthouden. Je zult merken dat je de adem nu langer kunt vasthouden, omdat je je lichaam steeds voller stopt met O2 zuurstof en de CO2 afvoert. Deze in,uitademing en visualisatie met steeds hetzelfde beeld HERHAAL je 5x en liefst 7x!

DE VERKLARING
WAT GEBEURT ER IN JE LICHAAM EN HOE KUN JE HET BEGRIJPELIJK VERKLAREN
Door deze oefening activeer je jouw immuunsysteem enorm waardoor je fitheid en weerstand tegen ziektes enorm toeneemt, zoals Wim Hof, the Iceman, recentelijk wetenschappelijk medisch bewezen heeft. Daarnaast herprogrammeer je je eigen lichaam met wie je echt bent en laat langzaam spanning, stress en geblokkeerde emoties los, kortom HET IS ERG GEZOND. Dmv kwantummechanica is het te verklaren!

Door die adem oefening komen er stap voor stap innerlijke verborgen oerkracht en vrij die vanuit je basis door je lichaam omhoog komen en je cellen gedachten en patronen lostrillen en je systeem herprogrammeert. Hierdoor gaan gesloten deurtjes in je hoofd open waardoor geblokkeerde energie kan wegstromen. Tevens wordt je hypothalamus en hypofyse in balans gebracht waardoor je de juiste hormonen aan maakt.
Je herprogrammeert je 60.000 miljard cellen met de juiste oorspronkelijke informatie, brengt ze weer in trilling zoals het hoort waardoor energie wordt doorgegeven en je opent gesloten deurtjes chakra's in je lichaam waardoor energie kan wegstromen.

Als we TV beelden zien worden deze vanuit een zendwagen verstuurd via enkele satellieten en om vervolgens in Nederland via onze schotels / kabels op TV te komen. Wat er eigenlijk gebeurt is dat die TV beelden middels frequenties van trillende atomen en moleculen zeg maar door de lucht reizen en die afstand afleggen, waardoor er enige tijd overheen gaat voordat ze hier zijn.
Die beelden (wat dus letterlijk GEINFORMEERDE atomen zijn met verschillende frequenties en golflengtes) ZIEN we niet door de lucht gaan, alhoewel we wel weten dat ze er zijn. Uiteindelijk komen die in de lucht onzichtbare beelden hier in Nederland en vervolgens via de werking van de TV zien we ze op een scherm in een echt beeld.

Alles in het leven bestaat uit atomen, gedachten, het lichaam, zuurstof, licht, muziek, liefde etc. het enige verschil is het soort atoom (zeg maar de informatie in en van het atoom) en de trilling. Hoe hoger de trilling hoe gelukkiger, energieker en blijer je je voelt. Als je iets met passie doe of verliefd bent zitten jouw atomen en gedachten in een hoge trilling, andersom als je je slecht voelt of negatief denkt zit je in een lage trilling. Weet je hoe een vol stadion voelt, je voelt letterlijk de trilling door je heen gaan...trillende atomen van hoge energie. Een mooi concert met intense muziek of een ontroerend nummer wat je hart raakt, het verschil zit hem in de frequenties en ook de plekken in je lichaam waar je die voelt...de hoge bij je hoofd, de lage in je buik, ertussen, de ontroerende in je hart.

Veel succes...en ja zoals t tijd gekost heeft om te leren fietsen zwemmen etc kost ook dit tijd...dus hou t minimaal 1 maand vol iedere dg 15 min en het resultaat zal verbluffend zijn.

Kijk ook mijn artikel over hoe je migraine oplost zelf op deze blog!

Migraine ontstaat door
geblokkeerde energie in je hoofd van oa stress en vele opgehoopte gedachten van jou en je omgeving. Dat kun je eenvoudig zelf genezen zonder pillen of wat dan ook door de deurtjes van ieders onzichtbare energie centra in je hoofd te openen waardoor de geblokkeerde energie vrij kan wegstromen en de druk en pijn direct weg is.

HOE?
Door je 3e oog chakra te openen door de toon oohhmm zelf te maken en de kleur wit of transparant helder op die plek net midden boven je ogen te visualiseren en door je kruin energie centrum te openen met de toon uuunnngg met de tong boven tegen je gehemelte en op je kruin de kleur violet te visualiseren.
Na 10 a 15 min per dag gedurende enkele weken gaan de kanalen langzaam open en verdwijnt je migraine DEFINITIEF. Alles is trilling dus trilling is de oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten