zaterdag 15 november 2014

HOE ONTSTAAT DE WAANZIN V ZWARTE PIET en Zwarte Selfie Oranje?

WAANZIN...HOE KOMT HET!

Wat we niet meer beseffen is dat ieder mens...GELIJK IS...en onderling met IEDERE EN VERBONDEN.

In de diepste essentie bestaat IK niet eens en is ALLES WIJ omdat iedere gedachte emotie gevoel en handeling ieder ander mens beïnvloed door de uitgezonden energie.! Er is dus ALLEEN WIJ.

Degene die OORDELEN EN VEROORDELEN snappen helaas nog niet dat ze een spiegel uiten naar zichzelf.

Ze veroordelen ZICHZELF en hun eigen onzekerheid en innerlijke woede en teleurstelling over hun gemis aan liefde en respect in de eigen opvoeding en de verwarring opgelegd door een samenleving die de weg kwijt is. Deze innerlijke en uiterlijk ontstane onvrede PROJECTEREN ze op de medemens!

De innerlijke woede komt veelal voort uit de eigen ervaring als mens waarin ze zelf op vergelijkbare gronden in hun jeugd door de samenleving of opvoeding gepest en of veroordeeld werden. Die innerlijke pijn en frustratie wordt nu geuit op ZWARTE PIET bv...maar t is en blijft eigen innerlijke pijn. Besef dit en wordt wakker!

Degene die het hardste roepen en oordelen over anderen...zijn het meest onzeker in hun zelf door t gemis aan veiligheid liefde in de opvoeding en door de absurde financieel economische verwachtings patronen vd maatschappij!
En onze maatschappij INFORMEERT ONS OOK CONTINUE MET VERKEERDE INFORMATIE.

Mensen WAKE up ...zwarte piet witte piet  donkere voetballers blank iedereen is gelijk en verbonden. OORDELEN = ON VOLDOENDE ZELF BEWUSTZIJN EN RESPECT VANUIT HET HART VOOR JEZELF.
Dus ga je anderen de schuld geven van je eigen ONVREDE die TOCH ECHT IN JE ZELF ZIT!

Ga eens aan jezelf werken..ontdek je ware natuur en laat dit aangeleerde oordelende overlevings mechanisme los! Meditatie helpt echt!

Vragen: newuniversallife@gmail.com Groet John Troost

1 opmerking: