zaterdag 13 augustus 2016

RANOMI HAALT KOMENDE NACHT GOUD OP DE 50 M

https://youtu.be/V_P15v2BmYY

Voor de finale op de 100 m heb ik voor Ranomi Kromowidjojo haar onzichtbare grootste kracht haar ziel met haar lichaam verbonden. Zie mijn berichten en blog.

LET WEL: AL HET GROTE SUCCES VOOR BIJNA 100 SPORTERS EN TEAMS HIERMEE BEHAALD IS NIET MIJN KRACHT NIET DE KRACHT VAN JOHN TROOST. IK BEN WEL DEGENE DIE 15 jr GETRAIND HEEFT DEZE KRACHT DOOR TE GEVEN EN ZEG MAAR 'AAN' TE MOGEN ZETTEN.
HET IS DE KRACHT VAN DE BRON VAN IEDERS BESTAAN DE UNIVERSELE BRON; GOD (of voor jou Allah, Boeddha, het universum, Jezus) DIE JOUW ZIEL VERBINDT EN ZORGT VOOR INTENSE FLOW VERTROUWEN SNELHEID GELUK AAN JE ZIJDE ETC.
MIJN DOEL VAN DIT ALLES IS DEZE GROOTSTE KRACHT DIE ZORGT VOOR LIEFDE RUST GELUK FLOW EN SUCCES VOOR IEDER MENS BEKEND EN  BESCHIKBAAR TE MAKEN!

Ranomi haalt onverwacht GOUD http://johntroost.blogspot.com/2016/08/ranomi-haalt-onverwacht-goud.html

https://youtu.be/V_P15v2BmYY

Ranomi zwemt ruim haar snelste!! tijd vh seizoen+mist brons op 9 100e.Alle grote favorieten verliezen+complete verrassing met 16jr winst!

Uit de media na t live interview. 'Verwonderd blikte Ranomi Kromowidjojo terug op haar 100 m finale. "Dit was BY FAR mijn snelste race van het jaar".
Het effect van haar geactiveerde zielsverbinding was dus van grote impact maar (nog) niet voldoende om op afstand het 'grote' gat met haar concurrentes te dichten.
Op de aanstaande 50 m lijkt die kans wel reëel aanwezig.
GO FOR IT!

http://johntroost.blogspot.nl/2016/08/ranomi-zwemt-ruim-snelste-tijd-vh-jaar.html?m=1

WAT GAAT ER OP DE 50 M VRIJ GEBEUREN
Ook voelde ik helder dat ze goud zou gaan halen ondanks de tegenstand die zoveel voorsprong heeft. Ze zwom OPEENS DAARDOOR DE BY FAR SNELSTE TIJD VAN HET SEIZOEN! Opeens was er FLOW en was ze ruim 3 tiende sneller!
Dat daardoor aangevoelde GOUD dacht ik dat t was en of kon zijn voor de 100 m maar zal komende nacht in de 50 m behaald worden. Waarom?
Haar klasse haar talent haar kwaliteit en haar wil! En welke geactiveerde kracht die de andere zwemmers niet hebben die net dat extra verschil maakt heeft ze er nu bij...?? juist haar eigen onzichtbaar verbonden ziel de grootste menselijke kracht van ieder mens.

https://youtu.be/V_P15v2BmYY

Daarbij heb ik gevoeld en aangegeven dat er vanaf die 100 m een OMMEKEER zou komen mbt de tot dat moment teleurstellend verlopen spelen...! Zoals we zien is deze gaande sindsdien net grote successen!!

EERDERE GROTE SUCCESSEN DMV DEZE GEACTIVEERDE GROOTSTE MENSELIJKE KRACHT

1. Landstitel PSV: totaal onverwacht won PSV t kampioenschap ipv Ajax. Dit werd vooraf door mij aangekondigd op video en doorslaggevend was de geactiveerde kracht van de ziel vd spelers vd Graafschap die onmogelijk gedacht gelijk speelden tegen Ajax. Iov PSV.

https://youtu.be/Y_3VQhd4Ar8

2. Halve finale Kiki Bertens Roland Garros:

Ook vooraf geactiveerd aangekondigd per video:

https://youtu.be/eJO_yPNNUp4

3. Winst AZ KNVB beker tegen PSV.
Vooraf aangekondigd iov AZ en Gert Jan Verbeek.

4. Landstitel Anderlecht.
Iov Anderlecht en John vd Brom na grote serie slechte resultaten gezorgd voor grote ommekeer opeens weer alles winnen en het kampioenschap.
Diverse spelers en trainer allen persoonlijk gecoacht en verbonden met die grootste menselijke kracht.

5. TWENTE
29 wedstrijden gedurende 3 jaar iov Twente en veelal Alfred Schreuder energetisch beïnvloed door de spelers te verbinden met hun ziel.
Resultaat 22 x winst 5 x gelijk 2 x verlies tegen Feyenoord en PSV ten tijde vd instorting vd club.

6. PSV
5 gewonnen wedstrijden met exacte score iom destijds Fred Rutten.

7. Topscorer eredivisie NEC er Vlemminckx

8. Bronzen medaille Carien Kleibeuker 5000 m Sotsji. Deze 38 jr mooie veterane en  moeder besloot maar weer eens een jaartje te gaan schaatsen. Na mijn live activatie schaatste ze tijdens het NK veruit haar snelste tijd ooit.

9. Diverse wedstrijden voor Liverpool Manchester United HSV en Oranje op het WK in Brazilië...allen met succes...en vooraf aangekondigd.

En vele anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten