vrijdag 12 augustus 2016

WAT IS DE DIEPERE ECHTE WAARHEID INZAKE YURI V GELDER ZIJN RECHTSZAAK


De advocaat van TEAM NL zegt:
,,Met deze situatie bestaan geen winnaars. Iedereen heeft verloren", zegt Knijff. ,,Het is niet de beslissing die we hadden willen nemen." Maar het besluit staat wel, benadrukt hij.

Het is niet de beslissing die wehadden willen nemen!! Daarnaast zegt zijn coach die terecht boos is, dat hij t van Gelder toch gunt....dat is t gevoel uit zijn hart.

Kortom blijven we uit ingenomen standpunten en EGO handelen nu WAARMEE ER ALLEEN VERLIEZERS ZIJN, OF GAAN WE LUISTEREN NAAR ONS GEVOEL ONS HART en laten weten onze 1e boosheid los?

Kom op mensen wordt volwassen kies voor liefde delen helpen samen en succes niet voor ego elkaar pijn doen en niet luisteren naar ieders hart.

Kortom Maurits Hendriks en van Bokhoven wacht niet op uitspraak maar open jullie hart en laat Yuri komen en REGEL HET SAMEN IN HARMONIE.

V Gelder verliest niet terug naar Rio.Wat een schande dat het ego en hoofd het wint van het hart en de ziel.Alleen verliezers.Klasse team NL.

Het is zo simpel Hans. Maurits Hendriks V Bokhoven en NOC NSF hoeven alleen even te kijken en luisteren naar hun hart en gevoel wat ze ook duidelijk hebben uitgesproken...hun ego los te laten en contact op te nemen met Yuri om hem toch te laten turnen.

Ik weet zeker dat ook zij een kloten gevoel hebben nu. Dat kunnen ze omdraaien door niet uit status macht en ego te handelen. En die keuze en handeling niet als ego verlies maar SAMEN EN HARTEWINST TE ZIEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten