woensdag 10 augustus 2016

Tom Dumoulin zilver! Mooi.Onnodig dat hij zo lang met die blessure gelopen heeft

Net op NOS tv werd er verteld door Tom over 2 mensen die aan de deur kwamen.
Een vd personen was ik. Ik had zijn blessure daadwerkelijk 5x zo snel binnen 1 wk volledig kunnen genezen wetenschappelijk aantoonbaar.
Het werd op TV net alternatief genoemd en dat hij daarna naar echte artsen ging....in het ziekenhuis in Arnhem DIE NIETS DEDEN OF KUNNEN DOEN AAN EEN SNELLERE GENEZING VAN DE BREUK...maar een spalk hebben aangemeten zodat hij toch enigzins kon fietsen maar wel met die lange herstel termijn.
Begrijpelijk dat mensen en topsporters dat (nog) niet kunnen geloven echter meerdere ook topsporters zijn al met succes behandeld. En ja dat kan ik 100% zeker veel sneller dan iedere arts van ieder ziekenhuis, omdat zij nog niet de kennis het inzicht hebben hoe dat werkt.
Daarnaast moet je er een jaar of 10 zelf persoonlijk uren voor trainen om die hoogste frequentie van natuurlijke trillingsenergie op de plek van de breuk of blessure te brengen.
Daarnaast is het spijtig dat veel mensen en artsen nog niet verder durven kijken en ervaren wat zij weten....terwijl het zoveel verder kan en gaat dan de voor hun nu beschikbare kennis.

Mooi zilver voor Tom knap....mogelijk en zelfs hoogstwaarschijnlijk had hij met de snelle genezing zoals voorgesteld goud gehaald mede omdat naast de genezing tevens zijn geestelijke zielskracht geactiveerd zou zijn.
Hiermee werd PSV onverwacht kampioen Anderlecht ook won AZ de beker en werden 58 vd 60 wedstrijden in de top vh voetbal succesvol afgesloten.

Ik hoop dat topsporters open staan voor volledig snelle genezing 5x zo snel dan de prognose vd artsen in t ziekenhuis.
Die artsen zeggen dat t niet kan, logisch als men niet weet hoe dat werkt en dat nog nooit gezien of ervaren hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten